Acasă Economie Toata Romania s-a isterizat degeaba: Pretul petrolului a scazut masiv in ultimele...

Toata Romania s-a isterizat degeaba: Pretul petrolului a scazut masiv in ultimele zile!

Preţul petrolului a scăzut cu până la 17%, la cel mai mic nivel înregistrat în ultimele zile, după ce Emiratele Arabe Unite au anunțat că vor cere membrilor OPEC să crească producția de țiței, relatează Bloomberg.

Declarația privind susținerea creşterii producţiei de țiței, ceea ce ar putea compensa o parte din întreruperile de aprovizionare cauzate de sancţiunile impuse Rusiei, a fost făcută de Yousef al Otaiba, ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la Washington.

„Susținem creșterile de producție și vom încuraja OPEC să ia în considerare niveluri mai ridicate de producție”, a declarat ambasadorul Yousef Al Otaiba, într-o declarație postată pe Twitter de Ambasada Emiratelor Arabe Unite la Washington. „EAU au fost un furnizor de încredere și responsabil pe piețele globale de mai bine de 50 de ani și consideră că stabilitatea pe piețele energetice este esențială pentru economia globală”, a mai spus oficialul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDe unde a pornit isteria: Proprietarul benzinariei MOL din Beiuș a explicat cum a ajuns la pretul de 11 lei pe litru
Articolul următorRusia ne ia pe toti de prosti! Lavrov: „Nu plănuim să atacăm alte țări, noi nu am atacat nici Ucraina!”