toni-braxtonCantareata americana Toni Braxton, celebra pentru hitul „Unbreak My Heart”, a anuntat ca va renunta la cariera muzicala, deoarece „nu mai iubeste muzica”.

Dupa ce in ultimii ani s-a confruntat cu o serie de probleme medicale si de natura financiara care au facut-o sa-si regandeasca stilul muzical, Toni Braxton s-a hotarat recent sa se retraga din industria care a facut-o celebra.

Toni Braxton a facut anuntul retragerii din muzica in timpul aparitiei sale de ieri-dimineata in emisiunea de televiziune „Good Morning America”.

Artista a marturisit ca nu mai iubeste muzica si ca vrea sa se concentreze mai mult pe cariera actoriceasca, pasiune pe care si-a descoperit-o dupa colaborarea la reality show-ul „Braxton Family Values”, care se apropie de cel de-al treilea sezon.

„Nu mai simt iubire pentru muzica. Nu mai am acel sentiment pe care il aveam atunci cand cantam, e ceva care ma paraseste. Nu sunt sigura cum vor evolua lucrurile in viata mea, poate ca trec prin criza femeii ajunse la varsta mijlocie, insa inima mea nu se mai gandeste la muzica”, a explicat artista americana.

Toni Braxton a obtinut si alte colaborari in acest sens. Ea isi va face debutul ca actrita, odata cu lansarea lungmetrajului „Twist of Faith”, care va fi difuzat pe micile ecrane americane maine seara.

Transparenta face diferenta