Tuturor, indiferent de statut social sau educatie, ne place sa credem ca suntem speciali. Cand suntem speciali intr-un sens pozitiv este minunat, dar cand acest cuvant este folosit pentru a contura anumite aspecte negative din viata oamenilor, cuvantul capata alta conotatie. Iata zece celebritati speciale in ambele sensuri ale cuvantului, potrivit photos.toofab.com

10.Robert Downey Jr.

robert-downey

Robert Downey Jr. a fost consumator de droguri intre anii 1996 si 2001, fapt ce l-a aruncat intr-o lume a problemelor, numeroase arestari, dezintoxicare, chiar a si petrecut ceva timp in inchisoare. Acesta este “curat” din anul 2003.

9. Steven Tyler

steven-tyler

Steven Tyler, solistul vocal al trupei Aerosmith a recunoscut intr-un interviu recent, ca a cheltuit pe droguri, cocaina mai exact, aproximativ 6 milioane de dolari. Rockerul, care a renuntat la acest viciu in urma cu 20 de ani, a urmat in anul 2009 un tratament care l-a ajutat sa treaca peste dependenta de medicamente cu reteta.

8. Matthew Perry

61343_myettyu-perri_or_matthew-perry_1600x1200_www.GdeFon.ru_1

Matthew Perry a fost internat intr-o clinica de dezintoxicare in anul 1997 si 2001 pentru dependenta de substante prescrise. In anul 2011 acesta s-a retras de pe platourile de filmare pentru a-si controla dependenta. Perry este foarte bine acum si interpreteaza unul din rolurile din serialul “Go on” de pe postul american de televiziune NBC.

7. Nicole “Snooki” Polizzi

nicole-snooki-polizzi-6fb38ef10f6fa810

Nicole Polizzi, una dintre gazdele reality-show-ului de pe MTV “Jersey Shore”, a fost arestata pentru comportament agresiv. De cand a nascut, aceasta si-a cam temperat stilul de viata petrecaret si a mai si slabit.

6. Kelly Osbourne

Kelly-Osbourne-Weight-Loss

Kelly Osbourne a sarbatorit recent cinci ani de cand a scapat de dependenta de droguri si alcool, cu care se confrunta de la varsta de 13 ani. Fiica lui Ozzy Osbourne a recunoscut ca in copilarie a avut momente cand lua pana la 100 de pastile pe zi.

5. Demi Lovato

Demi-Lovato-demi-lovato-28692912-1920-1200

Demi Lovato a avut parte de probleme in viata ei, de la a alcool pana la droguri. Demi Lovato a intrat în spital din cauza dependenţei de cocaină şi alcool. Solista a mărturisit acum, la doi ani de la acea perioadă nefastă, că se droga pentru a face faţă celebrităţii şi stilului de viaţă extrem de agitat. Acum aceasta este determinata sa urmeze un stil de viata sanatos.

4. Britney Spears

Britney-Spears-9

Britney Spears a avut parte de o cadere psihica, in urma divortului ei de Kevin Federline in anul 2007, iar totul a culminat cu taierea parului, sau mai exact aceasta s-a ras in cap.Aceasta s-a refacut in anul 2008 si continua sa se ocupe de cariera muzicala.

3. Nicole Richie

Nicole-Richie-Full-HD-Wallpaper-17

Recent, controversata fiica a lui Lionel Richie a acordat un interviu in exlusivitate in emisiunea lui Diane Sawyer. Moderatoarea a reusit sa o convinga pe Nicole sa se deschida si sa vorbeasca despre toate pataniile din ultimul timp. Aceasta a fost arestata pentru posesie de heroina in anul 2003. In prezent aceasta lucreaza in lumea modei ca designer vestimentar.

2. Fergie

mz-sassi-fergie-6747795-1920-1200

Legatura solistei Fergie cu drogurile a inceput inca din perioada adolescentei, inca de cand facea parte din formatia Wild Orchird. Aceasta s-a lasat printr-un juramant facut lui Dumnezeu. Fergie inca incearca sa stea departe de lumea aceasta, prin hipnoterapie, cateva zeci de ani mai tarziu.

1. Drew Barrymore

drew_barrymore_wallpaper_smile

Drew Barrymore a consumat prima bautura alcoolica la varsta de 9 ani, a inceput sa fumeze marijuana la varsta de 10 si cocaina a incercat-o la varsta de 12 ani. La varsta de 13 ani a ajuns prima oara intr-un centru de reabilitare. Acum, Drew Barrymore este o foarte respectata actrita si detine propria sa gama de produse pentru machiaj.

Transparenta face diferenta