18.9 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăMondenTopul celor mai detestate vedete de la Hollywood

Topul celor mai detestate vedete de la Hollywood

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rezultatele unui sondaj surprinzator au fost dezvaluite de revista „Star Magazin”. Publicatia a dorit sa afle care sunt cele mai detestate vedete de la Hollywood.

Gwyneth-PaltrowIn fruntea acestui top deloc magulitor s-a situat actrita Gwyneth Paltrow, 40 de ani. Se pare ca principiile sale sunt putin gustate de publicul american: reguli stricte pentru un stil de viata sanatos, carti de bucate cu retete scumpe, copii pusi la dieta fara gluten, multe sfaturi pe site-ul personal, comenteaza Elle.fr.

In plus, si atitudinea vedetei este una departe de a fi modesta. In fata criticilor referitoare la ultimele sale aparitii cinematografice, Gwyneth Paltrow a declarat ca „se considera buna in meseria sa si pentru ea conteaza doar acea parte a publicului care o apreciaza”.

Cum actrita se afla pe afisul productiei „Iron Man 3”, a carei promovare se face luna aceasta, locul fruntas intr-un astfel de clasament nu-i va pica deloc bine.

 

kristen-stewart-jennifer-lawrence-meet-at-oscars-2013-13Pe locul secund, in rezultatele sondajului revistei „Star Magazin”, o regasim pe tanara Kristen Stewart, pe care se pare ca publicul nu o iarta pentru faptul ca l-a tradat pe Robert Pattinson.

 

Jennifer-Lopez62Podiumul nu a fost ratat nici de Jennifer Lopez, care, in ciuda succesului sau de pe scena, din ultimul an, a fost taxata pentru aroganta manifestata in multe situatii.

In topul celor mai detestate 20 de vedete ii regasim si pe John Mayer, Kim Kardashian, Madonna, Lindsay Lohan, Chris Brown si chiar Angelina Jolie, potrivit Fox News.

Ultimele stiri