Acasă Topurile zilei Topul celor mai linistite orase din Romania

Topul celor mai linistite orase din Romania

Cel mai liniștit oraș din România este Brașovul, potrivit unei analize efectuate de storia.ro, în colaborare cu agenţia de cercetare D&D Research.În schimb, cele mai dezavantajoase oraşe din punct de vedere al nivelului de linişte sunt Alexandria, Suceava, Buzău, urmate de Călăraşi şi Bacău, informează adevarul.ro

Cât despre regiunile din România, cea mai liniştită este Transilvania, iar cea mai zgomotoasă – Bucureşti şi Ilfov, potrivit studiului realizat de către Storia.ro.

Capitala se află pe poziţia cu numărul şapte în topul celor mai dezavantajoase oraşe din punct de vedere al nivelului de linişte. Mai mult, cele mai zgomotoase cartiere din Bucureşti sunt Bucur Obor, Lujerului şi Militari, în timp ce Pajura, Dămăroaia şi Ozana sunt cele mai liniştite cartiere bucureştene.

La nivel naţional, cele mai avantajoase cartiere sunt Valea Aurie din Sibiu, Răcădău din Braşov şi Pajura din Bucureşti, în timp ce la coada clasamentului pe ţară se află Micro 18 din Galaţi, Ultracentral din Botoşani şi UTA din Arad.

 
URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentUn politician a facut nunta cu peste 3000 de invitati! Petrecerea a avut loc la 7 restaurante si sali diferite!
Articolul următorVIDEO – Actrita Stela Popescu s-a apucat sa apere coruptii: 50% dintre cei arestati in Romania sunt nevinovati!