Topul celor mai PROSTI soferi din lume! Romanii se cred ”Schumacher” dar isi prind urechile in covrig mai rau ca africanii!

32

România ocupă un loc ruşinos în topul celor mai proşti şoferi din lume, fiind depăşită doar de ţări ca El Salvador, Costa Rica, Filipine, Panama şi Indonezia.

De cealaltă parte, şoferii din Olanda au obţinut cel mai mare punctaj, fiind consideraţi cei mai buni.

Topul a fost realizat cu ajutorul aplicaţiei pentru condus Waze, informează The Independent, printre cei mai buni şoferi numărându-se şi cei din Letonia, dar şi cei din SUA. Topul ţărilor cu cei mai buni şoferi este continuat cu ţări precum Suedia, Cehia şi Belgia, scrie realitatea.net.


Citeste si:

Orice SOFER trebuie sa stie asta! Din 5 octombrie se schimba PERMISELE AUTO!

Politistii incep sa aplice AMENZI pentru soferii care CONDUC PREA INCET!


La realizarea topului s-au folosit mai mulţi indici, inclusiv frecvenţa nivelului de trafic, dar şi severitatea blocajelor rutiere, calitatea drumurilor şi infrastructura, siguranţa conducătorilor auto bazată pe numărul accidentelor şi problemele din cauza vremii, dar şi serviciile de care beneficiază şoferii, mai precis accesul la benzinării şi parcări şi, nu în ultimul rând, indicatori socio-economici precum preţul benzinei.

Se poate spune că şoferii români au toate motivele să fie nemulţumiţi şi să considere că prezenţa României în acest top nu li se datorează lor decât în mică măsură.