9.8 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăACTUALITATETOPUL celor mai socante legi IN VIGOARE in Japonia!

TOPUL celor mai socante legi IN VIGOARE in Japonia!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...
Japonia intotdeauna a fost misterioasa, interesanta si ciudata, toate in acelasi timp.
Japonia are o multime de obiceiuri necunoscute strainilor si, in afara acestora, au cateva legi care sunt considerate a fi iesite din comun din perspectiva turistilor, conform businessinsider.com.
Mai jos este topul 4 al legilor care surprind turistii, un top facut de echipa businessinsider.com pe baza unei dezbateri de pe site-ul reddit.com.1. Fumatul este permis in majoritatea restaurantelor si barurilor, insa este interzis in majoritatea locurilor publice. Intrucat in Japonia pretul la tutun este cel mai accesibil, in comparatie cu majoritatea marilor state ale lumii, fumatul in public nu a reprezentat o problema. Insa, in urma adoptarii noilor legi, fumatul este permis in public numai in locurile special amenajate.


Citeste si:

 

Efectele radioactivitatii sunt tot mai vizibile! In Japonia apar PLANTE MUTANTE in natura!

Descoperire uimitoare, care REVOLUTIONEAZA istoria omenirii, pe tavanul unei cripte din Japonia!


 

2. Consumul de alcool este permis in spatiile publice, mai mult decat atat exista automate de la care pot fi cumparate bere si sake, bautura alcoolica japoneza. De asemenea, se organizeaza festivaluri stradale in cadrul carora este permis consumul bauturilor alcoolice.

3. Turistii sunt obligati sa aiba pasaportul la ei oriunde merg, pentru a se putea identifica in fata autoritatilor. In caz contrar acestia risca sa fie arestati.

4. In Japonia sunt cosiderate ilegale medicamentele permise la nivel international pentru tratarea simptomelor alergice. De asemenea, pentru orice fel de medicament pe care turistii il au in posesie atunci cand viziteaza Japonia este recomandat sa aiba prescriptia medicala prin care se explica scopul detinerii si utilizarii acestora.

 

Ultimele stiri