Tot 20 cele mai bogate voci din desene animate.Galerie foto

Sunt actori, dar fetele lor nu sunt prea cunoscute in lumea cinefililor. In schimb vocea le este auzita de toti cei care iubesc desenele animate. Stau in fata unui microfon si dau viata unor personaje indragite, iar pentru asta sunt platiti cu salarii cu multe zerouri in coada.

S-ar crede ca munca lor este o joaca de copil, dar nu este asa. Acesti actori sunt inclusi in spectacole multiple si sunt nevoiti sa interpreteze diverse caractere, sa treaca rapid de la un personaj la altul. Lista profesionistilor din acest domeniu este destul de scurta, producatorii de filme de desene animate ducand adevarate lupte pentru a lucra cu cei mai buni. Celebrity Networth a intocmit un top al celor mai bogate voci din desene animate. Va prezentam primele 20 pozitii din clasamentul in care pe locuri fruntase apar oamenii care au facut sau fac istorie intr-o industrie in continua dezvoltare.

foto 2020. Mel Blanc.Actorul care ne-a parasit in 1989 a fost una dintre cele mai cunoscute voci din toate timpurile. El a dat viata unor personaje clasice. Este suficient sa amintim de Bugs Banny sau Daffy Duck.

foto 1919. Tress MacNeille este mai putin cunoscuta datorita numelui sau. Oamenii ii stiu insa foarte bine vocea. Tress a interpretat o serie de personaje din The Simpsons, Rugrats, Futurama, Animaniacs. Talentul sau i-a adus in conturi peste 10 milioane de dolari.

foto 1818.Kath Soucie este un alt nume foarte cunoscut printre realizatorii de desene animate. De peste 30 de ani da voce personajelor din firmele animate, iar jobul acesta i-a adus o avere de 11 milioane de dolari. Kath isi interpreteaza adesea personajele cu accente straine sau joaca roluri care de obicei revin unor barbati.

foto 17 17. Kevin Clash are o avere de 12 milioane de dolari. Putini stiu ca unul dintre cele mai cunoscute personaje din aceasta lume animata, Elmo, vorbeste datorita acestui actor cu statura de baschetbalist.

foto 1616. Tom Kenny a castigat peste 14 milioane de dolari datorita personajelor pe care le interpreteaza.

foto 1515. Frank Oz. Una dintre cele mai cunoscute voci din toate timpurile este cea a lui Frank Oz. Datorita talentului sau de a da glas personajelor de desene animate, actorul a facut o avere de 20 de milioane dolari. Frank Oz a interpretat personaje ca  Yoda, Grover, Bert, Miss Piggy.

foto 1414. Billy West a strans in galeria sa de personaje o adevarata colectie de eroi iubiti de cei care prefera filmele de desene animate.El a dat voce si unor personaje din reclame sau din jocuri video, iar de pe urma acestui job s-a ales cu o avere de 35 de milioane dolari.

foto 1313. Julie Kavner a fost 35 de ani vocea personajului Marge Simpson. Ea a acumulat o avere de 50 de milioane de dolari, iar in prezent este platita cu 400.000 de dolari pentru fiecare episod din The Simpsons.

foto 1212. Yeardley Smith este cunoscuta ca fiind vocea personajului Lisa Simpson pe care l-a interpretat mai bine de 30 de ani. Averea sa este evaluata la 55 de milioane de dolari. Are un salariu de 400.000 de dolari pentru fiecare episod din cunoscutul film de desene animate, dar castiga foarte bine si din drepturi de autor.

foto 1111. Dan Castellaneta a facut o multime de bani dand glas personajului Homer J. Simpson. Averea sa este evaluata la 60 de milioane de dolari. El face vocea si altor eroi din The Simpsons, fiind platit cu 400.000 de dolari pe episod.

foto 1010. Nancy Cartwright ocupa o pozitie foarte buna in “ topul vocilor”, avand o avere de 60 de milioane dolari. Chiar daca galeria personajelor pe care le-a interpretat este imensa,  Nancy este cunoscuta mai ales datorita vocii lui Bart Simpson.

foto 99. Harry Shearer este foarte bogat, asemeni personajului sau Mr. Burns. El a acumulat o avere de 65 de milioane de dolari.Harry lucreaza din anii ’50 in aceasta bransa. El a aparut intr-o serie de spectacole foarte cunoscute. E suficient sa amintim Miami Vice sau Murphy Brown. Harry Shearer a jucat si in foarte multe firme, dar cei mai multi bani i-a castigat datorita vocilor din desene animate.

foto 88. Hank Azaria este cea mai bogata voce din The Simpsons. El are o avere estimata la 70 de milioane de dolari. In plus, fata de multitudinea de roluri interpretate in aceasta productie animata, a jucat si in foarte multe firme.

foto 77. Mike Judge apare in acest clasament deoarece a ales sa-si interpreteze cateva din personajele de desene animate pe care le-a creat. In urma muncii sale si-a construit o avere estimata la 75 de milioane de dolari.

foto 66. Jim Henson este un idol pentru actorii care s-au specializat in interpretarea vocilor in filmele de desene animate. Chiar daca a murit destul de tanar, el a ramas in memoria publicului datorita rolurilor interpretate in spectacolul The Muppets. Pe parcursul vietii a acumulat o avere de aproape 90 de milioane dolari.

foto 55. Seth MacFarlane a facut din desene animate peste 100 de milioane de dolari. El da glas unor personaje indragite din Family Guy, dar si din American Dad.

foto 44. Matt Stone este una dintre cele mai influente persoane de la Hollywood, averea sa fiind evaluata la 300 de milioane de dolari. El a ajuns la acest statut datorita succesului avut de cele 16 sezoane din productia South Park.

foto 33. Trey Parker este alaturi de partenerul sau Matt Stone una dintre cele mai bogate voci din desene animate. Productia South Park i-a adus o avere de 300 de milioane dolari.

foto 22.Chiar daca nu si-a interpretat niciodata personajele, Matt Groening este un desenator american cu o avere impresionanta evaluata la 500 de milioane de dolari. Creatorul filmelor The Simpsons si Futurama trebuie sa apara in acest top datorita influentei pe care o are in lumea productiei de desene animate.

foto 11. Walt Disney este cel mai influent om din lumea desenelor animate. Personajele create de el i-au adus o avere estimata la 5 miliarde dolari. El nu a fost doar fondatorul si presedintele Disney, ci a facut si vocile originale ale cunoscutelor personaje Mickey si Minnie Mouse.