Acasă ACTUALITATE Toti ministrii PSD au DEMISIONAT din Guvern!

Toti ministrii PSD au DEMISIONAT din Guvern!

Toti ministrii PSD din guvernul Grindeanu au demisionat astazi, la cererea conducerii partidului, au declarat pentru HotNews.ro surse din partid.

Demisiile vor fi activate doar dupa votul liderilor PSD din Comitetul Executiv al partidului, care are loc la acest moment.

Dragnea a declarat chiar inainte de sedinta ca guvernul Grindeanu are 60% dintre promisiunile din programul de guvernare sunt neindeplinite, altele fiind indeplinite doar partial.

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat inainte de a intra in sala in care are loc sedinta conducerii social-democratilor ca 60% din masurile angajate prin programul de guvernare nu au fost indeplinite, la care se adauga un „procent serios de masuri indeplinite partial”.

Acesta a precizat ca sedinta Comitetului Executiv National va analiza raportul de evaluare a aplicarii programelor de guvernare, iar „deciziile se vor lua democratic si vor fi facute publice”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAdevarata miza a scandalului Dragnea – Grindeanu? Suspendarea lui Iohannis!
Articolul următorPSD scrie ISTORIE! Un ministru – Olguta Vasilescu, il ameninta pe PREMIER ca ar fi bine sa-si dea DEMISIA!