Acasă Infotrafic Trafic de cosmar pe autostrada Bucuresti – Pitesti, pe sensul de intrare...

Trafic de cosmar pe autostrada Bucuresti – Pitesti, pe sensul de intrare in Capitala! Evitati autostrada daca va intoarceti in Bucuresti!

14

Trafic de cosmar pe autostrada Bucuresti-Pitesti, din cauza numarului mare demasini care se deplaseaza catre Capitala.

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza numarului mare de masini care se deplaseaza catre Capitala, valorile de trafic sunt intense pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, intre kilometrii 14 si 10+500 de metri. Soferii sunt sfatuiti sa fie calmi, sa pastreze o distanta suficient de mare pentru a putea frana in conditii de siguranta si sa aiba o conduita preventiva.

Tronsonul Bucuresti–Pitesti a fost prima autostrada din Romania, cei 96 de kilometri, care leaga cele doua orase, fiind construiti in perioada 1967-1972. In 1997–2000, autostrada a fost reabilitata, adaugandu-i-se, in 2007, un nou tronson, in lungime de 13,6 km, care ocoleste Pitestiul pe la est.[5] De asemenea, in 2008, in zona Bascov, s-a realizat un pasaj subteran cu o banda pe sens, prin care DN7 subtraverseaza DN7C, ce face legatura intre Pitesti si Curtea de Arges, eliminandu-se astfel, ambuteiajele de la aceasta intersectie, care uneori se intindeau pana la autostrada.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos