Acasă Constanta TRAGEDIE in Cernavoda: Sase persoane, intre care trei copii au murit dupa...

TRAGEDIE in Cernavoda: Sase persoane, intre care trei copii au murit dupa ce au CAZUT cu masina in Dunare!

44

Tragedie in zona localitatii Cernavoda dupa ce sase persoane, intre care trei copii au murit dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-un canal adanc de sapte metri, victimele fiind scoase dupa interventia scafandrilor de la ISU Constanta.

Accidentul a avut loc pe DN 22C, in afara localitatii Cernavoda, in zona unei statii de pompare a apei.

Potrivit reprezentantilor Politiei Rutiere Constanta, autoturismul de teren in care se aflau sase persoane, doi barbati, o femeie si trei copii cu varsta de pana in zece ani, circula pe DN 22C, dinspre Cernavoda catre localitatea Stefan cel Mare. La un moment dat, in timp ce traversa un pod rutier peste un canal de aductiune, soferul, un barbat in varsta de 44 ani din Constanta, a pierdut controlul volanului, iar masina a lovit balustrada de protectie din dreapta sensului de mers si a cazut de pe pod in apa.

La fata locului au ajuns mai multe ambulante si echipaje SMURD, precum si o echipa de scafandri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) „Dobrogea”. Dupa aproximativ patru ore s-a reusit scoaterea autoturismului din apa, care avea o adancime de aproximativ sapte metri, masina fiind ridicata cu o macara a unui agent economic din Cernavoda.

In autoturism au fost gasite trupurile celor sase persoane, care si-au pierdut viata in urma accidentului.

Pe toata perioada interventiei de scoatere a autoturismului din canalul de aductiune a fost necesara blocarea DN 22C si devierea traficului prin orasul Cernavoda. Circulatia in zona a fost reluata dupa aproximativ cinci ore.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos