Acasă International TRAGEDIE IN LAOS: 44 de oameni au murit in accidentul de avion!...

TRAGEDIE IN LAOS: 44 de oameni au murit in accidentul de avion! VIDEO

43

Accident grav de avion produs in Laos, cel putin sapte francezi aflandu-se printre cele 44 de persoane care au murit, potrivit ministrului francez de Externe Laurent Fabius.

„Tocmai am aflat, cu o puternica emotie si multa tristete, despre catastrofa aeriana care s-a produs in sudul Laosului si in care cel putin sapte compatrioti de-ai nostri si-au pierdut viata”, a declarat Fabius, citat intr-un comunicat.

„Am cerut serviciilor Ambasadei Frantei la Vientiane sa se deplaseze imediat la fata locului”, a adaugat el, precizand ca o Celula de urgenta a fost creata la Centrul de criza din cadrul ministerului, la Paris.

Un avion apartinand companiei publice laotiene Lao Airlines s-a prabusit miercuri in fluviul Mekong, pe teritoriul Laosului, provocand moartea tuturor celor 44 de pasageri si membri ai echipajului, a declarat pentru AFP Ministerul thailandez de Externe.

Acesta anunta anterior cinci morti.

Avionul, care transporta 39 de pasageri si cinci membri ai echipajului, asigura o cursa intre capitala Vientiane si orasul Pakse, in provincia Champasak (sud). El s-a prabusit la aproximativ opt kilometri de aeroportul de destinatie, a precizat aceeasi sursa.

Sursa: mediafax.ro

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos