Acasă Satu Mare Tragedie in teatrul romanesc! O actrita a fost violata si ucisa cu...

Tragedie in teatrul romanesc! O actrita a fost violata si ucisa cu bestialitate!

40

Tragedie in lumea teatrului romanesc. O actrita din Satu Mare, care avea o cariera promitatoare, a fost violata si ucisa cu bestialitate. Trupul ei a fost gasit ieri pe malul Somesului de o tanara care se plimba cu bicicleta.

crima-Gabriela-Dorgai1

Gabriela Dorgai, in varsta de 43 de ani, a fost duminica seara la premiera spectacolului „Inima de caine”, la teatrul din Satu Mare. Apoi a ramas alaturi de colegii ei la petrecerea data dupa terminarea piesei de teatru. In jurul orei 22.00, ea a plecat spre casa, dar nu a mai ajuns niciodata. Ieri, trupul neinsufletit al actritei a fost observat pe malul Somesului, de catre o tanara care se plimba cu bicicleta si care, initial, a zarit o poseta aruncata. Cand s-a apropiat sa vada despre ce este vorba, a vazut si cadavrul actritei, la cativa metri departare. Gabriela Dorgai era dezbracata de la brau in jos, iar pe trupul ei erau mai multe urme de lovituri. Politistii sositi la fata locului au gasit si hainele victimei, precum si actele acesteia.

Gabriela

Din primele cercetari, se pare ca femeia a fost acostata pe dig si tarata spre malul Somesului, unde a fost violata si apoi strangulata. Asasinul nu i-a luat victimei sale nici un obiect de valoare.

Sursa: Click.ro

 

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos