Acasă Social TRAGEDIE IN TUNARI! O masina a fost spulberata de tren! Un copil...

TRAGEDIE IN TUNARI! O masina a fost spulberata de tren! Un copil de 8 ani si-a pierdut viata!

37

Tragedie in localitatea Tunari din apropierea Bucurestiului. Dascalul din comuna se alfa in masina cu un baietel de opt ani luat in plasament. Acesta nu s-a asigurat si a fost lovit in plin de tren.

accident tren

Dascalul si copilul au ajuns la spital, dar micutul a murit dupa cateva ore.

„Am avut o sincopa de 20-30 de secunde, de confuzie. Ascultam muzica, dar am avut o ameteala, o confuzie. M-am trezit pe linia de tren, l-am vazut ca vine si m-am dus, dar era prea aproape. Masina s-a-nvartit pur si simplu. Am fost constient tot timpul”, a marturisit dascalul.

Baietelul care a murit in cumplitul accident accident era luat in plasament de mama dascalului, impreuna cu alte doua surori mai mici.

„Il luam cu mine la slujba. Trecusem pe la cineva in vizita un pic si veneam acasa. Daca trebuie sa raspund, o sa raspund”, a spus barbatul.

Martorii spun ca soferul nu a vazut trenul venind si desi au strigat la el sa se opreasca, nu a franat deloc. Vorbea la telefon.  Oamenii au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns ambulante si pompierii de la descarcere. Copilul a fost trapsortat la spital cu un elictopter smurd.

Mai trist este ca un accident asemanator s-a petrecut in acelasi loc in urma cu trei saptamani.

Sursa: Romania TV

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos