17.2 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăDivertismentTransfer de SENZATIE la Antena 1! O mare vedeta a semnat cu...

Transfer de SENZATIE la Antena 1! O mare vedeta a semnat cu postul lui Voiculescu!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Trustul Intact a readus o mare vedetă la Antena 1 după ce în urmă cu doi ani a fost dat afară cu scandal din trust. Remarcile pe care le-a avut la adresa unui concurent gay pe vremea când era jurat la X-Factor l-au costat pe Cheloo fotoliul și jobul. Acesta a fost dat afară fără drept de apel pentru ca, acum, doi ani mai târziu, să fie rechemat pe… același post.

Antena 1 a pregătit un nou show care va debuta, cel mai probabil în grila de primăvară a postului. Este vorba despre un concurs care va căuta cel mai haios român și care se va desfășura sub titlul ”Am umor”, un soi de replică pentru show-ul concurenței ”Românii au talent”. Deși până acum nu a răsuflat nicio informație, echipa de vedete este stabilită și, deloc surprinzător, formula este la fel cu cea împământenită deja la Pro TV.

Primul angrenat în proiect ar fi Mihai Bendeac, o opțiune mai mult decât justificată având în vedere că actorul este recunoscut pentru show-urile lui de comedie. Trupa va fi completată, pare-se, de veterana juriilor din Antena 1, Delia, care la momementul filmărilor și difuzării formatului va fi liberă, spune libertatea.

Ultimele stiri