Acasă Stirea zilei TREBUIA SA APERE BUTURILE BRAZILIEI DAR A AJUNS SA LUCREZE LA FABRICA...

TREBUIA SA APERE BUTURILE BRAZILIEI DAR A AJUNS SA LUCREZE LA FABRICA DE MINGI DE FOTBAL DIN INCHISOARE!

21

Trebuia sa fie portarul Braziliei, dar acum singura legatura cu fotbalul este ca fabrica mingi de fotbal. Bruno Fernandes si-a ucis iubita si a dat-o la caini.

Fii la curent cu toate stirile de la CM 2014 Brasil pe fifa2014.brasil.ro!

Jurnalistii de la New York Times au fost atrasi de fenomenul puscariilor braziliene supraaglomerate, cat si de infractionalitatea ridicata in randul jucatorilor sau fostilor jucatori de fotbal.

Acestia au realizat un reportaj socant despre fotbalistii care muncesc la fabrica de mingi de fotbal de la inchisoarea de maxima securitate Nelson Penitenciarul Hungria. Intre ei se afla si Bruno Fernandes, fost portar la Flamengo si candidat sa apere buturile Braziliei la acest turneu final, care a comandat un asasinat asupra fostei sale iubite. In final aceasta a fost ucisa si data hrana la caini!

Hugo Alves obisnuia sa joace fotbal profesionist pentru a-si castiga traiul. El a ramas si acum conectat la sport, dar nu in modul in care el si-a dorit. Acum, uniforma consta intr-un tricou rosu si pantaloni, si face mingi de fotbal la o fabrica din inchisoare.

“As prefera sa joc cu mingi de fotbal decat sa le fac”, a declarat Alves, 31 de ani, care ispaseste o pedeapsa de cinci ani pentru trafic de droguri. El a adaugat, cu un ras jalnic, “Sunt in acelasi domeniu, cel putin.”

Alves este unul dintre cei 80 de detinuti care fac mingi de fotbal la inchisoarea de maxima securitate Nelson Penitenciarul Hungria, in apropiere de sud-est-ul orasului Belo Horizonte, unul dintre cele 12 orase din Brazilia care gazduieste Cupa Mondiala.

Citeste continuarea pe site-ul dedicat Cupei Mondiale 2014 Brasil fifa2014.brasil.ro!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentViitori soferi nu au parte tocmai de VESTI BUNE! SCOALA DE SOFERI se va scumpi de la 1 iulie!
Articolul următorJAPONIA ESTE IN ALERTA! UN CUTREMUR DE 5,8 GRADE A AFECTAT CENTRALELE ATOMICE DE LA FUKUSHIMA!