Acasă Stirea zilei Trupa RAMMSTEIN revine in Romania

Trupa RAMMSTEIN revine in Romania

47

Trupa germana Rammstein va reveni in Romania in vara anului viitor, urmand sa sustina un concert la Bucuresti, la complexul Romexpo, pe 28 iulie, potrivit site-ului oficial al formatiei.

Concertul este inclus in evenimentul Rock Over Bucharest, potrivit site-ului oficial al formatiei.   Reprezentantii D&D East Entertainment au confirmat, pentru MEDIAFAX, organizarea evenimentului Rock Over Bucharest si prezenta la Bucuresti a trupei Rammstein. De asemenea, reprezentantii D&D East Entertainment au declarat ca Rock Over Bucharest este noua denumire a festivalului Rock The City.

Rammstein este o formatie germana, ale carei baze au fost puse in 1994, in Berlin. Trupa este formata din Till Lindemann (voce), Richard Z. Kruspe (chitara si backing vocals), Paul H. Landers (chitara, backing vocals), Oliver „Ollie” Riedel (chitara bas), Christoph „Doom” Schneider (tobe si percutie electronica) si Christian „Flake” Lorenz (clape).   Pana in prezent, trupa a lansat sase albume de studio: „Herzeleid” (1995), „Sehnsucht” (1997), „Mutter” (2001), „Reise, Reise” (2004),”Rosenrot” (2005) si „Liebe ist Fuer Alle Da” (2009).

Rammstein a mai fost in Romania pentru a filma videoclipul piesei care da titlul materialui discografic „Rosenrot”. De asemenea, Rammstein a concertat la Bucuresti in 2010, in cadrul Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival, care a fost organizat de East European Concert si Marcel Avram, in asociere cu D&D East Entertainment. Trupa Rammstein a primit inaintea concertului de pe scena de la Sonisphere Festival de la Bucuresti discul de 4x platina pentru vanzarile albumului „Liebe ist für alle da” pe teritoriile Romaniei si Bulgariei.

Rammstein a lansat in decembrie 2011 un album „greatest hits” intitulat „Made in Germany 1995-2011”, care contine si o piesa noua, „Mein Land”. Albumul a fost promovat intr-un turneu mondial care a debutat in noiembrie 2011 si s-a incheiat in mai 2012.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos