Acasă Stirea zilei Trupa Voltaj se destrama?

Trupa Voltaj se destrama?

26

S-au tinut dintotdeauna departe de scandaluri si nu a rasuflat niciodata ceva rau de ei in presa. Totusi, trupa Voltaj este macinata de neintelegeri care ar putea duce chiar la destramarea ei.

Solistul Calin Goia (37 de ani) s-a straduit intotdeauna sa pastreze o imagine imaculata a trupei Voltaj. Iata, insa, ca situatia in interiorul formatiei pare sa fi scapat de sub control. Intre cei cinci membri ar exista discutii in contradictoriu care l-ar fi determint pe claparul Boby Stoica (36 de ani) sa ia o decizie radicala: aceea de a parasi Voltaj, dupa 13 ani de activitate.

Motivul exact care a dus la aceasta ruptura, in urma careia este posibila chiar destramarea trupei, dupa cum spun gurile rele, este tinut in mare secret. Nici Calin Goia, nici Boby Stoica nu au vrut sa divulge deocamdata care a fost marul discordiei.

Calin a dat, insa, de inteles ca plecarea lui Boby nu ar implica desfiintarea trupei, mentionand ca in 2002 a fost inlocuit si tobosarul, iar asta nu a afectat formatia. Pe de alta parte, exista persoane care sustin ca aceasta vehiculata destramare este doar o strategie de marketing, baietii urmand sa lanseze in curand un nou single, iar acest scandal ar atrage atentia asupra lor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos