Acasă Dezvoltare personala Tu ce apostol esti? Vezi ZODIILE celor 12 apostoli ai lui Iisus...

Tu ce apostol esti? Vezi ZODIILE celor 12 apostoli ai lui Iisus si trasaturile de caracter ale fiecaruia!

Astrologia şi spiritualitatea au fost strâns legate în vremurile de demult, ţinând cont că astrologia tradiţională este o formă de divinaţie bazată pe teoria poziţiei şi mişcărilor corpurilor cereşti în momentul naşterii, fapt care poate influenţa viaţa unei persoane.

Unii astrologi consideră chiar că prezenţa celor Trei Magi la naşterea Mântuitorului nu este întâmplătoare, iar unul dintre ei a asociat cei 12 apostoli şi semnele zodiacale. În timp ce unii astrologi evită apropierea de simbolistica religioasă şi astrologie, alţii, cum este şi astrologul american Tiara Starr, consideră că există o conexiune strânsă între cele două. Specialiştii în astrologie creştină sunt de părere că nu întâmplător la naşterea Mântuitorului au fost prezenţi Cei Trei Magi, văzuţi ca preoţi şi astrologi, scrie adevarul.ro.

Pornind de la această legătură dintre astrologie şi religie, astroloaga Tiara Starr a descris personalitatea fiecăruia dintre cei 12 ucenici ai Mântuitorului, regăsind trăsături care corespund unui anumit semn zodiacal.

Berbec  – Petru

Pătimaş, un lider înnăscut, personalitatea sa este caracteristică acesui semn zodiacal. De altfel, Petru, considerat fondatorul Bisericii Creştine, este văzut ca liderul bisericii de către catolici, iar toţi Papii de la Vatican sunt succesorii lui. După cum indică şi scrierile biblice, era o fire iute la mânie, foarte corect însă, fiind însărcinat să decidă cine poate trece şi cine nu de Porţile Raiului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Articolul precedentVIDEO – Apesi butonul sau nu cand tragi frana de mana? Cum e corect si ce poti sa strici la masina?
Articolul următorApa din judetul Arges este INFESTATA cu E.coli, zeci de mii de oameni sunt afectati! Vezi lista LOCALITATILOR!