Acasă Dezvoltare personala Tu stii ce nivel de inteligenta emotionala ai? Uite cat de simplu...

Tu stii ce nivel de inteligenta emotionala ai? Uite cat de simplu poti afla!

#8. Iti faci timp pentru a incetini si a-i ajuta pe ceilalti

Daca faci un obicei din a-ti incetini ritmul de viata pentru a le acorda atentie celorlalti, fie prin a ajuta o femeie in varsta sa traverseze strada, fie prin a trece pe la un cunoscut pentru a-l saluta, dai dovada de inteligenta emotionala. Multi dintre noi, o buna parte din timp, suntem concentrati asupra noastra insine. Si asta se datoreaza faptului ca de multe ori suntem atat de ocupati sa facem lucruri sa se intample incat ne facem foarte putin timp sa-i observam pe ceilalti. Exista un spectru care merge de la aborbtia completa de sine pana la empatie si compasiune.

Acordandu-le atentie celorlalti, in loc sa fim obsorbiti in propria noastra lume mica, planteaza samanta compasiunii – o componenta cruciala a EQ-ului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Articolul precedentSingurul judet din Romania unde NU EXISTA nicio librarie e condus de omul care vrea sa aiba tara pe mana!
Articolul următorTu ce-ai fi facut in locul lui? Un barbat a gasit jurnalul intim al sotiei stewardesa, iar reactia lui a ajuns celebra in TOATA LUMEA!