6.2 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiTudor Chirila, mesaj dur: Toată lumea știe că Jandarmeria a acționat criminal

Tudor Chirila, mesaj dur: Toată lumea știe că Jandarmeria a acționat criminal

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

Tudor Chirilă s-a revoltat după ce DIICOT a decis să claseze parțial dosarul 10 august. Acesta acuză că pentru justiția din România nu contează ca adevărul să se afle și nici ca oamenii să fie protejați de abuzuri.

„Mai mizerabilă decât clasarea dosarului 10 august (prin dezincriminarea șefilor operațiunii) este modalitatea în care DIICOT a făcut-o. Aflu că am fost „complicele moral” al indivizilor care au atacat jandarmii. Că nu m-am delimitat de ei. Păi nu aveam cum să mă delimitez de ei pentru că eram foarte departe, în altă parte a pieței, când mi-am luat porția mea de gaze împreună cu alte mii de români pașnici. Cei care am fost în piață știm bine că am asistat la o diversiune marca 13 iunie 1990, știm bine că „protestatarii violenți” făceau parte din acea diversiune și nu erau acolo ca să susțină pașnic statul de drept sau să apere legile justiției mutilate de PSD. Este revoltător să spui că oamenii din piață au fost complicii morali ai unor huligani al căror unic scop era destabilizarea adunării.

Dealtfel, am participat la mitinguri în Piața Victoriei unde jandarmii au fost atacați în aceeași manieră, dar au reușit să-i izoleze pe atacatori fără ca mitingul să se oprească sau mulțimea să fie dispersată. Toată lumea care a fost pe 10 august în Piața Victoriei știe că jandarmeria a acționat abuziv, criminal împotriva propriilor cetățeni. Toți știm cum Carmen Dan a coordonat (întorcându-se chiar mai devreme din concediu) acțiunea jandarmeriei împotriva românilor din piață pentru a putea susține ulterior că s-a încercat o lovitură de stat.

Prin clasarea dosarului 10 august DIICOT devine complicele conducerii PSD care a planificat acte de violență împotriva cetățenilor români din Piața Victoriei. Prezența sutelor de copii la miting (o altă dovadă că românii se pregăteau de un miting pașnic) nu a împiedicat jandarmeria să execute ordinele „de sus”. Cu complicitatea DIICOT 10 august intră în compania selectă a revoluției și mineriadelor, lecții de diversiune și abuz împotriva propriului popor. La 30 de ani de la revoluție DIICOT ne comunică oficial că în România sunt două lucruri care nu contează: cetățeanul și aflarea adevărului”, scrie Tudor Chirilă pe Facebook.

Ultimele stiri