Acasă Monden Tudor Gheorghe SE DEZICE de Victor Ponta! Dupa ce L-A PUPAT in…...

Tudor Gheorghe SE DEZICE de Victor Ponta! Dupa ce L-A PUPAT in… campania electorala!

61

Tudor Gheorghe a fost unul dintre artiştii care s-au implicat în campania electorală din toamna anului 2014. Acesta l-a susţinut pe Victor Ponta în cursa prezidenţială. După un an, Tudor Gheorghe s-a lecuit şi nu mai vrea să audă de politicieni contemporani.

„Ce politică? E dezastru! Toată lumea știe că n-am votat cu Johannis… Acum nu-mi mai place nici un politician, gata, m-am lecuit”, afirmă Tudor Gheorghe într-un interviu pentru EVZ.

În schimb, cunoscutul artist îl simpatizează pe mareşalul Antonescu, chiar dacă există o lege care interzice cultul criminalilor de război, categorie la care este inclus şi fostul conducător al României din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial.


Citeste si:

Parlamentarii fac lucruri trasnite. Alesii se pregatesc sa incheie un mandat plin de recorduri…negative


Solicitat să menţioneze trei nume de mari români, Tudor Gheorghe a răspuns: „Păi, sunt mulți, mă. Eminescu, Ion Antonescu, Adrian Păunescu, Mihai Viteazu, Nicolae Bălcescu. Primul e clar, nu te atingi de el. Nici măcar eu n-am putut. Nu pot să-i pun poezia pe muzică și cu asta basta. Al doilea e Antonescu, nu-mi pasă că mă acuză unii-alții că aș fi legionar sau mai știu eu ce. El ne-a ordonat să trecem Prutul! Pentru mine e unul dintre cei mai mari români!”

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos