Acasă ACTUALITATE Tudorel Toader despre adevaratul PSD: Dragnea ma tinea pana la 3 dimineata...

Tudorel Toader despre adevaratul PSD: Dragnea ma tinea pana la 3 dimineata la Neptun sa imi ceara amnistie si gratiere!

2909

Anca Alexandrescu a relatat, in cadrul „interviului” luat lui Liviu Dragnea, o discutie pe care a purtat-o recent cu Tudorel Toader, fost ministru al Justitiei. Astfel, Toader i-ar fi spus ca Liviu Dragnea il tinea pana la 3 dimineata cu discutii despre amnistie si gratiere in timp ce s-au aflat impreuna in vacanta la Neptun.

„Am primit mesaj de la Tudorel Toader. An spus pe post ca s-a simtit presat, dar nu s-a simtit presat cand a facut vacanta cu dvs. su cu familia la Neptun? In momentul in care accepti un asemenea lucru si petreci cu un om o vacanta, cu familia, se presupune ca nu este o relatie de presiune si de stres intre cei doi oameni. Si mi-a dat mesaj in care mi-a spus: ‘Anca, tu stii foarte bine ca si acolo discutiile au fost despre amnistie si gratiere’. Adica nu despre lucrurile fundamentale care trebuiau rezolvate la guvern si programul de guvernare si ca dvs. il tineati pana la trei dimineata cu astfel de discutii in vacanta la mare, unde venise cu familia si a stat mai mult de o saptamana cu dvs.”, a relatat Anca Alexandrescu.

Dragnea a negat afirmatiile lui Tudorel Toader.

„Sincer. la asemenea afirmatii nu mai am ce sa comentez, se comenteaza singure. Acesti doi oameni (Dancila si Toader) sunt un capitol incheiat”, a reactionat fostul stapan al PSD.

Anterior, Dragnea a negat si dezvaluirile lui Toader privind „presiunile” din sediul PSD Baneasa pentru a aviza amnistia si gratierea.

„In legatura cu afirmatiile dumneaei si ale domnului Tudorel Toader, un ministru pe care eu l-am respectat foarte mult si cu care m-am purtat extrem de frumos, extrem de elegant, este foarte urata minciuna pe care a spus-o. De ce a fost adus in interviul ala, de ce a trebuit sa spuna lucrurile alea, habar nu am, dar discutiile despre intalnirea de la sediul din Baneasa dintre domnul Tariceanu, eu, doamna Dancila, domnul Toader, s-au intamplat la sfarsit de ianuarie 2019, intalnire generata de mine si de Calin Tariceanu pentru a stabili cu acesti doi domni daca ei vin cu ordonante pe codurile penale care erau in Parlament doar pe partea declarata constitutionala sau noi mergem in Parlament. Discutia a fost foarte clara, imi aduc aminte si acum.

Domnul Tariceanu isi nota ce spun dumnealor si eu, si domnul Tariceanu am spus: domne, spuneti-ne daca voi aveti de gand la Guvern sa initiati Ordonanta de Urgenta, spuneti-ne si atunci nu mai continuam in Parlament, pentru ca si eu si domnul Tariceanu am spus: vrem sa inchidem acest subiect, de ce… Codurile penale si astazi in Romania sunt in mare parte neconstitutionale si mi se pare ceva foarte grav si, bineinteles, asta nu conteaza. Si am spus, daca voi nu dati ordonanta de urgenta, noi continuam procedura in Parlament, care se intrerupsese din cauza vacantei parlamentare. Ei au stabilit amandoi un calendar, nu s-a discutat despre amnistie si gratiere”, a mai spus Dragnea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos