Acasă Stirea zilei Tupeu de candidat: S-a bagat in fata la vot! ”Aveam programare”

Tupeu de candidat: S-a bagat in fata la vot! ”Aveam programare”

162

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 3, s-a băgat în fața oamenilor care așteptau la rând, la secția de votare, fără să îi pese chiar și după ce o femeie i-a atras atenția. Aceeași reacție a avut-o și când i-a fost atrasă atenția chiar și de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, aflată la coadă.

Cu toate că la intrarea în secția de votare se aflau mai mulți oameni care așteptau la rând pentru a vota, Adrian Moraru a intrat direct în sală, fără să îi pese de oamenii care așteptau.

O femeie aflată la  rând a încercat să îi atragă atenția: „Noi pentru ce stăm aici? Nu stăm la rând? Așa se intră?”. Din nefericire, candidatul PNL la Primăria Sectorului 3 nu a avut nicio reacție, ignorând complet alegătorii.

La ieșirea din secția de votare, Adrian Moraru a fost așteptat de reprezentanții presei, iar explicația pe care a avut-o pentru modul în care s-a comportat cu oamenii care așteptau la rând să voteze a fost una incredibilă. „N-am sărit nicio coadă. Aveam programare”, a declarat Adrian Moraru.

După ce reprezentanții presei i-au atras atenția că la vot nu se vine ca la doctor, cu programare, candidatul PNL s-a enervat și a plecat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos