Acasă Economie Tupeu maxim: Dupa ce ca n-au facut nimic 4 ani, PSD spune...

Tupeu maxim: Dupa ce ca n-au facut nimic 4 ani, PSD spune ca PNL le-a copiat planul de investitii

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că mare parte din Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică, elaborat de Guvern, copiază programul de guvernare al social-democraţilor.

„Este evident că este copiat programul (Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică – n.r.), vi-l dau pe cel din 2016 şi îl comparaţi şi veţi vedea – este copiat. Culmea, sunt copiate şi anumite pasaje pe care deja PSD le-a realizat”, a afirmat Ciolacu, într-o conferinţă de presă, relatează Agerpres.

El a reiterat intenţia PSD de a depune o moţiune de cenzură în Parlament, dar nu a spus când se va întâmpla acest lucru.

„În ceea ce priveşte moţiunea de cenzură, vă spun că vom depune o moţiune de cenzură. Mai mult decât atât, această moţiune va trece. Când vom depune moţiunea de cenzură, cu ce program economic vom veni pe termen scurt, până la alegerile generale, pe care să îl expunem atât românilor, colegilor din Parlament, dar nu în ultimul rând preşedintelui Iohannis când va lua decizia pe cine desemnează prim-ministru – este totuşi atributul meu şi al colegilor mei de a lua această decizie în interiorul partidului”, a menţionat liderul PSD.

Ciolacu a susținut că este constituţională depunerea unei moţiuni de cenzură în sesiune extraordinară.

Preşedintele interimar al PSD a participat miercuri, alături de primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, la inaugurarea Pieţei agro-alimentare Progresul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentGuvernul a facut public planul colosal pentru relansarea economica a Romaniei
Articolul următorPrimul lider care pune punctul pe i: ”PNL și-a asumat conducerea în cele mai grele momente ale pandemiei”