17.5 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăACTUALITATETurismTuristii sunt uimiti: Cat mai costa o ciorba la ”impinge tava” pe...

Turistii sunt uimiti: Cat mai costa o ciorba la ”impinge tava” pe litoralul romanesc?

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

Sezonul estival a început de mult timp, iar românii se duc la mare în număr cât mai mare. Sunt mulți români care încă preferă litoralul românesc, în timp ce mare parte din aceștia pleacă în Bulgaria sau Grecia. Foarte mulți români consideră că prețurile în stațiunile din România sunt uriașe, așa că preferă să meargă în străinătate.

Românii nu se mai îngrămădesc să meargă în stațiunile de la noi și le preferă pe cele din străinătate, din Bulgaria, Grecia sau Turcia. Sunt mulți care consideră că prețurile de pe litoralul românesc sunt destul de ridicate pentru condițiile oferite. Există totuși și români care încă merg în stațiunile de la noi, unde rămân surprinși de fiecare dată. Prețurile sunt destul de ridicate atunci când vine vorba de restaurante, iar cine crede că la ”împinge tava” este mult mai ieftin, se înșală.

Pentru o porție de sarmale, varză călită, turiștii sunt nevoiți plătească între 20 și 30 de lei. O porție de ciorbă, care se presupune a fi cel mai ieftin fel de mâncare din meniu, costă nici mai mult, nici mai puțin de 20 de lei. Bineînțeles că, prețurile diferă în funcție de stațiunea în care mergi.

Turiștii preferă stațiunile cu prețuri nu foarte mari, dar care să ofere și condiții bune. Un proprietar al unei terase din stațiunea Mamaia este consternate de faptul că sunt zile în care terasa lui este goală. Bărbatul susține că angajații lui nu au de lucru, punctând faptul că prețurile sunt cu doar2-3 lei mai mari decât înainte de pandemie.

Ultimele stiri