Acasă ACTUALITATE Uite cine vorbeste! Dancila a uitat ce a lasat in urma si...

Uite cine vorbeste! Dancila a uitat ce a lasat in urma si ataca guvernul Orban pentru criza coronavirusului

Fostul premier PSD Viorica Dancila se rasteste la Ludovic Orban chiar in timp ce Marcel Vela prezenta noi masuri de restrictie.

„Domnule Orban, degeaba atacati, degeaba va justificati. Cu nici doua saptamani in urma, preocuparea dumneavoastra era declansarea anticipatelor. Adica inventarea unei crize, nu pregatirea Romaniei pentru criza reala.

Va reamintesc ca sunteti premier de patru luni si jumatate, iar la sfarsitul lunii ianuarie OMS a transmis tuturor tarilor lumii sa actioneze imediat, luand toate masurile pentru a lupta impotriva noului coronavirus. Ce masuri ati luat ca premier? Cum ati tratat solicitarea din luna ianuarie a Institutului Matei Bals pentru procurarea de materiale si echipamente necesare in combaterea coronavirusului? Sau nu vi s-a parut urgenta?

Aveati obligatia, domnule Orban, sa pregatiti din timp Romania pentru pandemie. N-ati facut-o, iar acum recurgeti la atacuri politice, in loc sa va concentrati pe gestionarea situatiei tot mai grave din tara. Aveti responsabilitatea, domnule Orban, deci guvernati”, a scris Dancila pe Facebook.

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat ca, dupa declansarea epidemiei de coronavirus, numarul angajatilor Directiilor de Sanatate Publica a crescut cu 4.000, la nivel national.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentIn plina criza a coronaviruslui, o teapa face ravagii: Cum suna ”bancile” sa amane ratele?!
Articolul următorPrintul Charles, in varsta de 71 de ani, infectat cu noul coronavirus