Acasă Stirea zilei Ultimul mesaj al romanului CONDAMNAT la MOARTE in Malaysia!

Ultimul mesaj al romanului CONDAMNAT la MOARTE in Malaysia!

Romanul condamnat la moarte in Malaysia pentru trafic de droguri, Ionuţ Gologan, a sunat la sfârşitul săptămânii trecute pe tatăl său spunand ca este resemnat in fata mortii. Acesta la contactat apoi şi pe avocatul Artin Sarchizian, preşedintele unei organizaţii a drepturilor omului, care s-a implicat foarte mult în acest caz. Avocatul ne-a dezvăluit că i s-a părut ciudat că tânărul Iounţ Gologan pare resemnat… ”pe linia morţii”.

Nu este prima dată când Ionuţ Gologan l-a sunat pe avocatul Artin Sarchizian din puşcăria unde este închis în Malaysia. Acum însă este prima dată când tânărul are mesaje clare, ”cu adresă”, scrie Ziarulring.ro. În exclusivitate pentru ”ring”, avocatul Sarchizian ne-a dezvăluit: ”Am vorbit cu Ionuţ Gologan la telefon. M-a sunat vineri. Trei lucruri importante mi-a spus. De fapt, sunt trei mesaje pe care m-a rugat să le transmit. În primul rând a spus că-i mulţumeşte domnului preşedinte Iohannis pentru că se implică în cazul lui. A aflat despre ce a declarat public, era foarte bucuros şi chiar simte că este ajutat din toate părţile. În al doilea rând, Ionuţ mi-a vorbit frumos despre mama lui şi mi-a spus că nu ar mai trebui să se spună în presă lucruri urâte despre dânsa, pentru că, indiferent de cum s-a comportat, ea rămâne mama lui. În al treilea rând, a avut un mesaj şi către bunica lui, căreia îi transmite să fie liniştită, că totul va fi bine”. ”Ionuţ mi s-a părut resemnat”

Pe de altă parte însă, avocatul Sarchizian a remarcat la Ionuţ Gologan o ciudată resemnare. ”În momentul în care l-am întrebat cum este el, cum se simte, dacă este stresat în aşteptarea recursului, mi-a dat un răspuns ciudat, spunând: «Sunt şi alţii la 20 de ani pe linia morţii». Adică sunt şi alţii, la fel de tineri ca şi el, care aşteaptă moartea. Interesant că nu a zis în «coridorul morţii», ci… «pe linia morţii». Ionuţ mi s-a părut resemnat, indiferent la ce s-ar întâmpla. De fapt, avea o atitudine oscilantă: când era resemnat, când era optimist. Trecea de la o stare la alta.”

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentParintele Necula, Mitropolia Ardealului: As desfiinta Guvernul! Ce face e HOLOCAUST impotriva romanilor!
Articolul următorFostul castigator de la ”Dansez pentru tine” a ajuns MURITOR DE FOAME! Da vina pe o vedeta!