Acasă Comentariul zilei Un actor URIAS al Romaniei il DESFIINTEAZA pe Iohannis: Nu si-a propus...

Un actor URIAS al Romaniei il DESFIINTEAZA pe Iohannis: Nu si-a propus SA SALVEZE tara! Se ocupa doar de MARUNTISURI!

63

Un mare actor îl face praf pe preşedintele Klaus Iohannis. Nici guvernul lui Dacian Cioloş nu scapă de vorbele grele ale lui Sebastian Papaiani.

„Întotdeauna există o şansă. Cu conducerea pe care o avem acum şi nu mă refer la preşedintele ţării, el nu are cum să salveze o ţară şi nici nu şi-a propus treaba asta, se vede. Este de un an de zile preşedintele ţării şi se ocupă cu lucruri mărunte. Despre guvern ce să zicem? Miniștrilor li se pun salariile deoparte de unde au venit, din Belgia, de la Bruxelles, salarii mari. Cu salariile astea de aici probabil că își vor cumpăra papuci de casă. Dar cred că vor face ceva că ei spiritul comerțului”, a declarat Papaiani.


Citeste si:

Unul din MARII actori ai Romaniei IL DESFIINTEAZA pe Iohannis: …e o meserie la fel de veche ca si prostitutia!

Unul dintre CEI MAI MARI ACTORI ROMANI din istorie: Astept moartea, sunt tot mai aproape de ea…


Marele actor mai spune că politica nu este pentru cei cei corecți: „Pentru că nu e meseria mea. Eu sunt un om cinstit, nu am suportat nici pe vremea lui Ceauşescu şi nici acum „să mă descurc”. Asta înseamnă să furi. Cu cine să mă implic în politică? Cu şoferi, camionagii, cu căruţaşi? Ce ştiu ăia să facă? Eu am învăţat ceva la şcoală la viaţa mea. Eu nu pot să votez de mână cu un tâplar. Cum să pui un tâmplar să conducă?”

papaiani pacalaSebastian Papaiani vorbește cu tristețe despre modul în care a fost și este condusă România. Actorul arată că în țara noastră au fost răsplătiți doar cei din conducere. Pentru că refuză să fure, Papaiani refuză să intre în politică. „România nu a avut niciodată bani pentru cei mulţi şi care ţin de fapt ţara asta. Au fost bani doar pentru cei care o conduc şi culmea pentru cei care o conduc prost. Ei între ei îşi dau prime, pensii. Nici nu s-au pensionat și își dau pensii. Iar eu am făcut 66 de filme de lung metraj, 350 de telenovele, 150 de filme de scurt metraj și nu primesc niciun ban de la nicio organizație. Eu am muncit, iar drepturile mele sunt încălcate”, spune Sebastian Papaiani într-un interviu pentru dcnews.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos