31.1 C
București
luni, iulie 15, 2024
AcasăACTUALITATEAutoUn bărbat încearcă de 17 ani să ia permisul. A picat examenul...

Un bărbat încearcă de 17 ani să ia permisul. A picat examenul de 192 de ori!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Mașinile electrice se ieftinesc pe fondul scăderii cererii

Sub presiunea concurenţilor chinezi, marii producători auto americani şi...

Polonia avertizeaza: Rusia ar putea ataca NATO in mai putin de 36 de luni!

Agentia de Securitate Nationala a Poloniei estimeaza ca Rusia...

Un bărbat din Polonia se chinuie de 17 ani să obțină permisul de conducere. A dat examenul teoretic de nu mai puțin de 192 de ori, însă a picat de fiecare dată.

Ajuns la 50 de ani, bărbatul din Piotrków Trybunalski nici nu se gândește să renunțe și s-a înscris din nou la proba teoretică. Cele 192 de încercări eșuate ale bărbatului reprezintă un record absolut în zonă, potrivit TVP Lodz.

„Cu toții îi dorim să promoveze examenul teoretic. Poate că, odată ce a făcut acest lucru, va trece examenul practic la prima încercare”, a declarat Darius Mistal, reprezentant al centrului provincial de trafic rutier din Piotrków Trybunalski.

Însă nu toată lumea îl susține pe bărbat. Un instructor auto din oraș spune că nimănui nu ar trebui să i se permită să dea examenul auto de atâtea ori.

„Ar trebui să existe un regulament în Polonia care să interzică unui candidat să susțină examenul de peste 20 sau 30 de ori. Dacă cineva nu cunoaște regulile și nu le cunoaște, nu ar trebui să circule pe stradă. La urma urmei, poate fi periculos pentru alții”, a declarat Stanislaw Kobusiewicz.

Din fericire pentru bărbatul de 50 de ani, Polonia nu are o limită a încercărilor pentru a lua permisul. Candidații au nevoie doar de determinare și de bani, deoarece fiecare examen eșuat costă. Bărbatul a cheltuit până acum peste 6.000 de zloți polonezi, echivalentul a 1.300 de euro.

Sursa: TVP Lodz

Ultimele stiri