38.2 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăACTUALITATEUn brasovean si-a scos nevasta la vanzare pe internet: Anul fabricatiei -...

Un brasovean si-a scos nevasta la vanzare pe internet: Anul fabricatiei – 1983, full-option, putin uzata! Politia l-a ARESTAT!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Un barbat din Brasov, in varsta de 38 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile dupa ce si-a scos sotia la vanzare pe internet.

Politistii brasoveni s-au autosesizat in acesta caz inca din data de 3 ianuarie, dupa ce au vazut un anunt pe o pagina de socializare prin care se ofereau servicii sexuale. Dupa mai multe luni de filaj, oamenii legii au constatat ca barbatul isi „vindea“ propria sotie pe internet contra unor sume de bani, arata Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Brasov, Gabriela Dinu, a spus joi ca politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, Serviciul Actiuni Speciale si Serviciului Criminalistic, au perchezitionat domiciliul barbatului si au ridicat mai multe bunuri care pot fi probe in dosar.

Potrivit anchetatorilor, clientii racolati pe internet de barbat erau cei care propuneau locul de intalnire, pentru ca astfel sa fie mai greu de gasit.

Barbatul a fost retinut pentru 24 ore, apoi magistratii Judecatoriei Brasov au emis, pe numele barabtului, un mandat de arestare preventiva pentru proxenetism.

Cercetarile sunt continuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

Ultimele stiri