7.5 C
București
miercuri, februarie 21, 2024
AcasăMondenUn cantaret celebru in toata lumea spune ca e FASCINAT de Romania!...

Un cantaret celebru in toata lumea spune ca e FASCINAT de Romania! La primavara vine in vacanta la noi!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Toto Cutugno va susține un concert pe 13 martie, la Cluj-Napoca. Cum îi place foarte mult țara noastră s-a gândit să vină mai devreme pentru a vizta mai multe locuri. „Aproape la fiecare concert pe care Toto Cutugno îl susţine în ţara noastră, povesteşte cât de mult iubeşte România, pe care o consideră o a doua casă. Şi pentru că nimic nu se compară cu peisajele frumoase din Transilvania, Toto Cutugno i-a anunţat deja pe organizatorii concertului de la Cluj-Napoca, din 13 martie, că doreşte să vină mai devreme în ţară special pentru a vizita Salina Turda şi Sighişoara”, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

Totodată, organizatorii concertului precizează că artistul italian plănuieşte să viziteze chiar şi cimitirul vesel de la Săpânţa.
Potrivit acestora, Toto Cutugno a spus că aşteaptă cu nerăbdare să afle mai multe despre Salina Turda şi că a citit pe internet despre Sighişoara, unde îşi doreşte să viziteze Turnul cu ceas.

bfvfxsaxa

Toto Cutugno va susţine un concert, intitulat „Best Of”, pe 13 martie, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în care va cânta melodiile care l-au consacrat, dar şi melodii dedicate femeilor. Concertul este organizat de Project Events, informează Vocea Transilvaniei.

Toto Cutugno a vândut peste 150 de milioane de albume şi a compus peste 400 de melodii, pentru peste 50 de interpreţi celebri, precum: Adriano Celentano, Joe Dassin, Luis Miguel, Fausto Leali, Miguel Bosé şi Ricchi e Poveri.

Cutugno a rămas singurul cantautor italian care a câştigat concursul Eurovision, în anul 1990. Melodia sa „L’italiano”, înregistrată în anul 1983, este cântată de peste 160 de interpreţi din întreaga lume, fiind printre cele mai fredonate cântece italiene din toate timpurile.

Ultimele stiri