Acasă Sport Un cunoscut fotbalist roman a murit la doar 40 de ani

Un cunoscut fotbalist roman a murit la doar 40 de ani

Florin Hidişan, fost fotbalist la Universitatea Cluj, FC Argeş și Pandurii Târgu Jiu, a murit, duminică, la doar 40 de ani. El avea cancer la stomac, potrivit News.ro. Florin Hidișan a jucat 107 meciuri în Liga 1 și a marcat 7 goluri.

„Fostul jucător al Universităţii Cluj, Florin Hidişan s-a stins astăzi din viaţă. Florin Hidişan a îmbrăcat tricoul lui ”U” în 2013. De mai bine de un an, acesta a dus o luptă crâncenă împotriva cancerului, bătălie pe care din păcate Florin a pierdut-o. În aceste momente dificile, FC Universitatea Cluj este alături de familia îndurerată şi de cei apropiaţi”, a anunţat Universitatea Cluj.

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a spus, citat de gsp.ro: „Îmi pare rău. Condoleanțe familiei! Îl știam foarte bine, am fost colegi la FC Argeș. Fratele meu a fost coleg cu el, chiar țineau legătura, vorbeau aproape zilnic. Din păcate, asta e viața. Astea sunt marile problemele, nu că pierde cineva un meci”.

Pentru Hidişan s-au făcut mai multe apeluri umanitare de-a lungul ultimelor luni, în speranţa că se vor strânge banii necesari pentru ca fostul jucător să meargă în străinătate, unde ar fi urmat un alt tratament.

În ultimele săptămâni, Florin a făcut față din ce în ce mai greu chimioterapiei. Ajunsese să cântărească doar 43 de kilograme, iar în cele din urmă, corpul i-a cedat.

Florin spera să ajungă în SUA pentru tratament, însă costurile necesare erau uriașe

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDupa umilintele din ultimele zile rusii se roaga de ucraineni sa negocieze sfarsitul razboiului! Lavrov: „Cu cât amână mai mult, cu atât mai dificil”
Articolul următorFara precedent de la inceputul razboiului: Tot mai multe voci din Rusia se ridica impotriva lui Putin!