Comentariul zilei

Un cunoscut jurnalist anunta RASCOALA din PSD a oamenilor din teritoriu impotriva LIDERULUI ABSOLUT!

„Liviu Dragnea se poartă ca un mic dictator în PSD şi încearcă să facă acelaşi lucru şi cu România”. E declaraţia de aseară a realizatorului Jocuri de Putere, Rareş Bogdan, care nu exclude posibilitatea ca teritoriul PSD să se răscoale asupra liderului absolut. 

Rareș Bogdan a recapitulat la emisiunea Jocuri de Putere de duminică seară evenimentele din jurul evaluării procurorilor șefi și efectele pe care aceasta le-a avut imediat în PSD.

„Am avut raportul, raportul de luni nu a venit luni, ci a fost anunţat dimineaţa că va amâna pentru miercuri, miercuri la ora 18.00, luni ambasadorul SUA, domnul Klemm, şi dna. Kovesi îi fac o vizită separată domnului Toader, iar coaliţia anunţă numele succesorului lui Daniel Constantin, ministrul care a încercat să blocheze din motive de legalitate OUG 13. (..) Joi, domnul Dragnea e dezamăgit, Năstase vorbeşte de coabitare, Dragnea îl acuză că se inspiră din Ponta, Ponta ia parul şi-i acuză că se inspiră din Băsescu şi îl face pe Dragnea voalat mincinos „, a amintit Rareș Bogdan, conform realitatea.net.

Realizatorul a rememorat apoi episodul investigației Rise Project.

„Investigaţia Rise Project pe subiectul din pădure nu este nimic spectaculos aşa cum a fost prezentată, probabil că vor fi prezentate date în plus, dar asta nu înseamnă că Dragnea nu încearcă să se transforme într-un mic dictator, prima dată în propriul partid şi apoi în România, şi că nu ştia foarte bine cine se afla în spatele lui Iordache, şi că de fapt Iordache n-a fost o victimă a domniei sale”, a amintit Rareș Bogdan.

Realizatorul Jocuri de Putere a observat și că celebra comisie de monitorizare a Guvernului, anunțată de Dragnea, nu există, practic, ba mai mult, a avut un avertisment legat de soarta președintelui PSD.

Loading...

„Vă provoc cu ceva, apropo de domnul Dragnea, ca să nu vă închipuiţi că îmi este mai simpatic sau că-mi schimb poziţia faţă de dânsul, unde e comisia de monitorizare a Guvernului anunţată de Dragnea, v-aţi întrebat, comisia este total nefuncţională, teritoriul PSD s-ar putea să se răscoale asupra liderului absolut”, a avertizat Rareș Bogdan.

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP