Acasă Comentariul zilei Un cunoscut jurnalist IL DESFIINTEAZA pe Dragnea dupa propunerea de PREMIER: E...

Un cunoscut jurnalist IL DESFIINTEAZA pe Dragnea dupa propunerea de PREMIER: E la MISTO! A aruncat tara IN AER!

457
„Sunt şocat, Dragnea a aruncat România în aer. Propunerea Sevil Shhaideh e la mişto”, a fost prima reacţie a lui Rareş Bogdan atunci când a auzit nominalizarea lui Liviu Dragnea pentru funcţia de prim-ministru. Sevil Shhaideh este propunerea de premier a PSD.

Rareş Bogdan a spus că, de fapt, Liviu Dragnea are un motiv ascuns: urmăreşte ca Iohannis să respingă nominalizarea pentru a se ajunge la suspendarea Preşedintelui.

Sunt şocat, pentru că eu continuam să-l cred pe Liviu Dragnea foarte serios. A aruncat România în aer. Singura gândire a sa este Palatul Cotroceni. E la mişto, e făcută să fie respinsă de Preşedinte. Este făcută în dispreţul absolut al românilor. Repet, sunt absolut şocat. Cred, după cum i-am văzut faţa, Liviu Dragnea a avut o discuţie contondentă cu Preşedintele, pentru că a ieşit foarte nervos. Nu cred că era propunerea iniţială, cred că s-au spus nişte cuvinte la întrunire. Dacă până acum Liviu Dragnea şi-a păstrat calmul, l-am văzut de data asta deranjat de ceva„, a spus Rareş Bogdan, la Realitatea Tv.

Realizatorul TV a mai precizat că, din punct de vedere legal, Klaus Iohannis nu are cum să refuze propunerea de premier Sevil Shhaideh.

Mie îmi pare rău că cineva forţează lucrurile, atunci rişti să pierzi tot. Domnul Dragnea a primit asigurări de undeva că nu i se va întâmpla nimic, că se poate juca cu România. Dragnea a venit şi a făcut mişto într-un mod grotesc. Sevil Shhaideh o fi bună bucătăreasă, o fi o excepţională administratoare de butic. N-am nimic personal cu ea. O felicităm pentru cariera dânsei. Minunat, excepţional. PSD are 600.000 de membri. Se găsesc Vasile Dâncu şi mulţi alţi lideri PSD. De la Rovana Plumb la alţii. Este un şah care poate duce la suspendarea Preşedintelui, la instabilitate în România. Vrea ca votul din 11 decembrie să se transforme într-un vot popular de susţinerea a unui anumit Preşedinte al României, poate chiar a domniei sale. Din punct de vedere al legalităţii, Preşedintele nu are cum să refuze propunerea PSD-ului„.

Rareş Bogdan a dezvoltat riscurile la care se suspune Klaus Iohannis în cazul în care refuză propunerea Sevil Shhaideh.

Mă pun în pielea unui votant PSD. Au votat liderii pe care i-au văzut, n-au votat o doamnă pe care n-au văzut-o. Eu am zis că va fi un Guvern care va fi un Guvern Dragnea. Eu cred că Dragnea s-a dus cu un alt nume, a avut loc o discuţie deloc prietenoasă între Preşedinte şi cei 3 lideri care au fost acolo şi l-a determinat pe Dragnea să vină cu acest nume. Crează premisele unei suspendări imediate, dacă Preşedintele refuză propunerea. Cred în egalitatea între sexe, dovedim că suntem cea mai tolerantă ţară a Uniunii Europene. Mă bucur că un reprezentat din vechea Dobroge ajunge să conducă Guvernul României.

Sunt convins că a fost un al nume cu care Dragnea a mers la Cotroceni. Liviu Dragnea a ieşit extrem de nervos. Dânsul stă pe o majoritate. Eu nu l-am mai văzut atât de nervos. Nu s-a dus cu acest nume, dar a dat acest nume pentru a crea cadrul unui eventual refuz. Din punct de vedere legal, Preşedintele nu poate refuza prezenţa doamnei„, a mai zis realizatorul Jocuri de Putere.

Rareş Bogdan s-a referit şi la dosarul în care a fost condamnat Liviu Dragnea:

Nu poţi să ai niciun Guvern de funcţionăraşi. Când ai 25 de milioane de oameni, nu poţi să vii cu nişte funcţionăraşi să-i pui reprezentanţi ai Guvernului. Eu înţeleg că Liviu Dragnea este ofuscat că n-a putut fi el premier. Dosarul cu care a fost condamnat Dragnea este unul cu cele puţin cu cântec. N-am văzut motivarea. Asta e, legea trebuie respectată. Dragnea nu trebuie să arunce în derizoriu funcţia de premier„.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos