Acasă Monden Un cunoscut om de afaceri s-a sinucis! Banii i-au adus sfarsitul…

Un cunoscut om de afaceri s-a sinucis! Banii i-au adus sfarsitul…

Omul de afaceri George Negru, proprietarul touroperatorului Omnia Turism, s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare, au declarat luni pentru News.ro, surse din piaţă.

Ghizi colaboratori ai companiei au declarat luni, pentru News.ro, că au aflat despre moartea lui George Negru, dar nu cunosc alte detalii.

”Atât am aflat şi noi, că este mort. Nu ştim mai multe detalii. Ne sună continuu telefoanele”, au declarat luni, pentru News.ro, ghizi colaboratori ai companiei.

Potrivit unor surse din piaţă consultate de News.ro, acesta s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare.

La rândul său, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a declarat luni pentru News.ro că va face verificări pentru ca turiştii care au cumpărat pachete prin agenţie să ajungă cu bine la destinaţie.

”Acum am aflat şi noi. Facem verificări pentru ca cetăţenii care au achiziţionat pachetele turistice să fie siguri că se pot deplasa către acele destinaţii. Şi totodată ca cei care sunt plecaţi deja să fim siguri că se vor întoarce în siguranţă acasă”, a declarat luni pentru News.ro ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentRaport al Bancii Nationale: Cresterea economica laudata de guvern nu se simte in buzunarele oamenilor! Datoriile au crescut!
Articolul următorLege noua in Senat: Funcționarii publici nu mai pot fi suspendați, dacă sunt trimiși în judecată!