Acasă Auto Un dealer auto din Romania premiat pe plan mondial pentru performantele extraordinare!

Un dealer auto din Romania premiat pe plan mondial pentru performantele extraordinare!

1282

Schmidt Premium Cars, divizia de automobile de lux a MHS Holding, a fost premiată cu trei distincții importante în cadrul evenimentului Rolls-Royce Motor Car World Dealer Conference. Astfel, premiile acordate companiei sunt Sales Dealer of the Year, Ownership Services Dealer of the Year și Bespoke Dealer of the Year, pentru contribuțiile importante aduse promovării și dezvoltării brandului Rolls-Royce, dealerul situându-se pe locul doi la nivel mondial, ca număr de premii primite.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

„Suntem mândri că reprezentăm un brand puternic, cu o tradiție în performanță și lux, precum Rolls-Royce, însă acum avem un motiv în plus de mândrie. Cele 3 premii acordate delaerului Schmidt Premium Cars în cadrul Rolls-Royce Motor Car World Dealer Conference sunt o dovadă că ne facem treaba bine și că merităm să fim în ierarhia mondială a dealerilor auto Rolls-Royce. Pe lângă că ne onorează, aceste premii ne obligă să continuăm în același ritm și să le oferim clienților noștri aceleași servicii de top și aceeași atenție pentru dorințele și stilul lor de viață, ca până acum.” a declarat Michael Schmidt, președintele MHS Holding.

Distincțiile acordate de producătorii auto din portofoliu sunt confirmate și de clienți sau parteneri: în urma unui studiu efectuat de către prestigioasa publicaţie germană Auto Bild, compania Autohaus Michael Schmidt GmbH, din care Divizia Schmidt Premium Cars face parte, a fost nominalizată printre cei mai buni dealeri auto din Germania.

Divizia Schmidt Premium Cars deține reprezentanțe în România și în Germania, astfel că în București se găsește singurul service Rolls-Royce din sud-estul Europei, iar la München, în Germania, există atât un showroom Rolls-Royce, care deservește și clienții din România, cât și un centru de service dedicat doar posesorilor de automobile ale acestui brand.

Cele două centre service, din București și din Munchen, oferă multiple avantaje clienților, inclusiv unii dintre cei mai buni tehnicieni auto pentru a face față cerințelor speciale ale posesorilor de Rolls-Royce.

Pe plan local, automobilele din portofoliul Rolls-Royce sunt prezentate frecvent potențialilor clienți, cea mai recentă ocazie fiind aniversarea de 10 ani a sediului Automobile Bavaria Băneasa, care include și service-ul Rolls-Royce din București. În toamna anului 2016, a fost prezentată, în premieră naţională, cea mai luxoasă decapotabilă Rolls-Royce a momentului: noul Rolls-Royce Dawn, precum și modelul Rolls-Royce Wraith.

În 2016, Schmidt Premium Cars a vândut 43 de modele Rolls-Royce, cu o valoarea totală de 12,7 milioane euro

În timp de în EU/DE/Eastern Europe cel mai bine vândut model a fost Ghost SWB, cel mai interesant a fost Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe Peacock. La nivel mondial, există trei astfel de modele, iar Rolls-Royce Motor Cars München a reușit să livreze unul dintre ele: singurul model de culoare Peacock Blue.

Articolul precedentOlguta Vasilescu e FURIOASA ca romanii nu-i cad la picioare cand anunta ca le mareste salariile!
Articolul următorRomanul care a protejat-o pe Angelina Jolie a murit azi-noapte zdrobit de tren, la Constanta!