Acasă Bacau Un elev de clasa a II-a si-a serbat ziua la scoala, cu...

Un elev de clasa a II-a si-a serbat ziua la scoala, cu sampanie si cantareata de muzica populara in clasa

Un copil și-a serbat ziua la școală într-un mod atipic pentru un elev de clasa a doua: cu șampanie, animatori și muzică populară.

Părinții elevului au ales să sărbătorească împlinirea vârstei de 9 ani a copilului lor într-un mod opulent: i-au angajat o cântăreață de muzică populară, care a făcut show alături de 3 cameramani și de fotografi, într-o școală din Bacău, în timpul orelor de curs.

După concert, cântăreața a scos din punga cu daruri pentru copil chiar și o șampanie, pe care a pus-o pe masa din sala de clasă.

Părinții au fost vizibi deranjați de „petrecerea” din cadrul sălii de școală

Întregul moment a fost postat de părinți pe rețelele sociale. Ulterior, filmarea a fost ștearsă după ce a stârnit revolta mai multor părinți. „Ce ne facem cu părinții care nu își permit să facă o surpriză asemănătoare. Vă dați seama cu cât patos povestesc acasă părinților și totodată rugându-i să le promită că și ei vor să aibă parte de asa ceva… Ce ziceți?”, a reacționat un tată la postare.

Contactată de jurnaliștii Realitatea PLUS, cântăreața de muzică populară a evitat să ofere o explicație cu privire la acțiunea sa din cadrul orelor de curs.

ISJ Bacău susține că a fost informat de incident și a dispus o anchetă.

„Conducerea Școlii Gimnaziale ,,Miron Costin” Bacău ne-a informat, în data de 26 ianuarie, despre incidentul pătrunderii în școală, la pauza mare (9.50-10.10), a unor adulți (între care o cântăreață de muzică populară, un cameraman, 2 animatori) în vederea sărbătoririi unui elev de clasa a II-a, în prezența doamnei învățătoare. Mama elevului lăsase o cerere la secretariat, în dimineața respectivă, solicitând accesul dumneaei în școală, pentru a-i face o surpriză fiului cu ocazia zilei de naștere.

Directorul școlii ne-a precizat că nu avea cunoștință despre ceea ce urma să se întâmple, de prezența altor persoane, cu excepția mamei.

În urma incidentului, s-a demarat anchetarea aspectelor invocate, atât la nivelul unității de învățământ, cât și la nivelul ISJ Bacău.

Inspectoratul Școlar Județean Bacău nu încurajează nicidecum vreo formă de viciere a procedurii privind siguranța elevilor în interiorul unităților de învățământ și dezaprobă astfel de practici”, a precizat Anca Egarmin, inspector-șef al ISJ Bacău.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDupă umilinta din alegeri, cancelarul austriac Karl Nehammer vrea sa vina in Romania
Articolul următorVictor Piturca retinut de DNA pentru coruptie: S-a imbogatit in pandemie!