Acasă ACTUALITATE Un expert a prezis cutremurul din Turcia cu 3 zile inainte si...

Un expert a prezis cutremurul din Turcia cu 3 zile inainte si a publicat dovezile: Mii de vieti puteau fi salvate!

139

Un cercetător a ”prezis” producerea puternicului cutremur din Turcia și Siria cu doar 3 zile înainte de producerea sa, iar ”dovada” este scrisă pe Twitter, unde bărbatul a scris despre seism înainte ca acesta să aibă loc.

Bărbatul se numește Frank Hoogerbeets și, potrivit India Today, este un cercetător de la Solar System Geomatry Survey (SSGEOS), care studiază activitatea seismică.

„Mai devreme sau mai târziu va avea loc un #seism de ~M 7,5 #terremur în această regiune (sudul și centrul Turciei, Iordania, Siria, Liban). #deprem”, a scris Hoogerbeets pe Twitter vineri, 3 februarie 2023.

Ulterior, după ce mesajul de pe rețeaua de socializare s-a viralizat, fiind vizualizat de peste 29 de milioane de ori în ziua producerii cutremurului (6 februarie), Frank Hoogerbeets a transmis un nou mesaj, în care a încercat să explice cum a ajuns să ”prezică” seismul din Turcia.

”Inima mea este alături de toți cei afectați de cutremurul major din centrul Turciei. Așa cum am afirmat mai devreme, mai devreme sau mai târziu acest lucru se va întâmpla în această regiune, la fel ca în anii 115 și 526. Aceste cutremure sunt întotdeauna precedate de o geometrie planetară critică, așa cum am avut pe 4-5 februarie.” – a scris cercetătorul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos