Acasă Sanatate Un fost consultant OMS, director al companiei Sanofi Pasteur, SPUNE ADEVARUL cinic...

Un fost consultant OMS, director al companiei Sanofi Pasteur, SPUNE ADEVARUL cinic despre VACCINURILE UCIGASE!

Dacă nici ceea ce spune cu un uriaș cinism dr. Jean-François Saluzzo, consultant OMS, fost director al Sanofi Pasteur, nu îi pune pe gânduri pe decidenții noștri, atunci este grav.

Într-o prezentare video pe care o puteți vedea mai jos, dr. Jean-François Saluzzo aruncă în aer industria vaccinurilor; și o face de pe poziția de consultant al OMS și fost director al liderului mondial de pe piața vaccinurilor umane, Sanofi Pasteur – compania care se laudă că produce anual un miliard de doze de vaccinuri, ceea ce face posibilă vaccinarea a 500 de milioane de oameni… (Sanofi Pasteur)

saluzzoAscultând spovedania lui Jean-François Saluzzo, ți se ridică părul în cap. Specialiștii nu știu cu adevărat cum funcționează un vaccin și niciodată nu pot să fie absolut siguri că nu va ucide!!! Mai mult decât atât, în prezentarea video de mai jos, consultantul Organizației Mondiale a Sănătății face și un scurt istoric al nenorocirilor create în timp de vaccinuri, subliniind că, de câteva ori, DOAR PRINTR-UN NOROC s-a evitat contaminarea cu boli mortale a sute de milioane de oameni.

În condițiile în care NIMENI nu monitorizează efectele vaccinării în timp, lucru subliniat clar de Saluzzo, NIMENI nu știe cu adevărat care sunt consecințele, în timp, ale unui vaccin. Și atunci, cum se poate pune problema obligativității lui, așa cum se discută tot mai mult astăzi?!?

Acest video ar trebui văzut de toți impostorii din sistemul medical românesc, cei care pretind că vaccinurile sunt sigure. Pentru că nu sunt deloc!

Vizionați filmulețul și distribuiți-l!

Articol relatat de portalul Cunoaşte Lumea.

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

 

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVIDEO – Un irlandez care a ajuns sa cunoasca Romania ADEVARATA: „E miraculos că există o astfel de țară în Europa!”
Articolul următorTe-ai rugat la Dumnezeu si dorinta ta NU s-a indeplinit? Ar exista trei motive pentru asta…