12.4 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăACTUALITATEUn lider PNL le-o spune PSD-istilor in fata: ”Lăsați vorbitul fără rost...

Un lider PNL le-o spune PSD-istilor in fata: ”Lăsați vorbitul fără rost și atacurile neloiale. Lăsați vrăjeala și la muncă”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Liberalul Iulian Dumitrescu are interdicţie de exercitare a funcţiei după ancheta DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, are interdicţie...

Primarul liberal Catalin Chereches a fost arestat in Germania.

Primarul liberal din Baia Mare, Catalin Chereches, a fost...

Superman Citu ajunge la DNA! Procurorii investigheaza miliardele pe vaccinurile din pandemie

Fostul premier Florin Citu, anchetat de procurori pentru fapte...

Senatorul PNL Ion Iordache le cere celor de la PSD să lase vorbitul fără rost și atacurile neloiale la adresa celor care chiar au un merit în salvarea Complexului Energetic Oltenia, el precizând că Ministrul Energiei a spus ferm că nu se închide nicio centrală pe cărbune, dar social democrații insistă să-și asume merite, deși n-au mișcat un deget.

Domnilor de la PSD, lăsați vorbitul fără rost și atacurile neloiale la adresa celor care chiar au un merit în salvarea Complexului Energetic Oltenia! La Tg-Jiu, Ministrul Energiei a spus ferm că nu se închide nicio centrală pe cărbune, dar social democrații insistă să-și asume merite, deși n-au mișcat un deget. În disperarea lor pentru imagine, PSD-iștii uită un lucru: când au fost la guvernare nu au făcut nicio expropriere, au ținut fronturile de lucru blocate și au lăsat compania să se împrumute la bănci și să se descurce cu plata certificatelor!, spune senatorul PNL.

Dacă e să fim corecți, guvernele PNL și ministrul ăsta de la energie, pe care-l tot atacă PSD, au salvat de la faliment compania printr-o infuzie masivă de 1 miliard de euro de la bugetul de stat pentru achiziția de certificate de CO2 și prin aprobarea altui miliard de euro pentru investiții în Gorj și Dolj. Domnule Weber, dacă v-ați hotărât, în sfârșit, să faceți ceva concret pentru gorjeni, nu veșnica dumneavoastră vrăjeală:rezolvați problema legii 197 la Ministrul PSD al Muncii, domnul Budăi!, demarați lucrările la drumul expres, finalizați centura și modernizați drumul Tg-Jiu- Drăgășani, că am votat toți, există fondurile și totul ține de Ministrul PSD al Transporturilor, domnul Grindeanu!, spune Ion Iordache.

Ultimele stiri