32 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăACTUALITATEUn lider PSD, membru in guvernul Dragnea-Dancila, a fugit din tara si...

Un lider PSD, membru in guvernul Dragnea-Dancila, a fugit din tara si s-a facut șaman in padurile ecuadoriene

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Ciolacu despre Geoana presedinte: ”Nu cred in ciorbe reincalzite”

Intrebat daca Mircea Geoana, fost presedinte al PSD, ar...

Un fost secretar de stat in Guvernul Dancila, Victor Alexeev, anunta ca acum este saman in Ecuador. Locotenent-colonel de politie in rezerva, el fost presedintele PSD Republica Moldova.

Intr-o inregistare video postata pe Facebook, in care prizeaza ”tutun amazonian amestecat cu vreo 15 ierburi”, printre care si halucinogene, el afirma ca in PSD sunt „multi oameni exceptionali”.

„Vreau sa multumesc fostilor mei colegi din PSD, dar si altor parlamentari cu care ma cunosc personal si vrea sa sa va spun ca exista foarte multa lume exceptionala in aceste partide. Nu aveti aceasta rautate sa-i blamati pe toti. Da, poate fac multi si greseli. Dar sunt niste oameni deosebiti si cu adevarat doresc din toata inima sa faca bine.

Pot si sa nominalizez. Incepand de la toti deputatii si presedintele CJ Vaslui si toti deputatii din judetul Vaslui. Pot sa enumar enorm de multi: presedintele PSD, fostii presedinti ai PSD au fost niste oameni exceptionali. Doresc sa nu-i amestecati cu noroi pe fiecare membru de la un partid sau de la altul. Exista foarte multa lume cu inima mare in acest partid. Vreau sa felicit cu aceasta ocazie si pe doamna ministru Natalia Intotero, care este o doamna deosebita, acum este presedinta Comisiei pentru Educatie si stiu cu cata inima s-a implicat in problemele romanilor de pretutindeni si acum in problemele educatiei”, afirma fostul secretar de stat.

El le-a cerut fostilor colegi de partid sa il ajute sa infiinteze in Romania un ”Institut de cercetare al prelungirii vietii”.

 ”Eu am trait deja cinci vieti. Acum, in cursul celei de-a cincea, deja traiesc alte doua vieti, daca cunoasteti cum decurge timpul. Timpul nu decurge linear, ci decurge in spirala. Uitati-va la elicea elicopterului lui Da Vinci si veti intelege cum decurge timpul”, a mai sustinut Alexeev.

Alexeev a fost secretar de stat pentru romanii de pretutindeni.

Ultimele stiri