Acasă ACTUALITATE Un medic din Italia anunta rezultate foarte bune impotriva coronavirusului folosind un...

Un medic din Italia anunta rezultate foarte bune impotriva coronavirusului folosind un medicament care se gaseste si la noi

Doctorul Paolo Ascierto, director al spitatalului de oncologie „Pascale” din Napoli, a anuntat joi ca a a avut „rezultate optime”, in 24 de ore, dupa ce a tratat mai multi pacienti infectati cu coronavirus  cu un medicament pentru artrita.

Medicul a folosit un medicament numit Tocilizumab care este utilizat pentru tratarea artritei reumatoide. El spune ca medicii chinezi l-au folosit si ei pentru a trata 21 de cazuri de coronavirus si au obervat imbunatatiri semnificative ale starii de sanatate.

„Am luat legatura cu ei si am inceput sa il administram si noi pacientilor. Am tratat sase pacienti, de sambata pana astazi. Pe primul pacient s-au vazut imbunatatiri ale starii de sanatate in 24 de ore. Si al doilea pacient a avut imbunatatiri usoare. In ceea ce-i priveste pe ceilalti pacienti trebuie sa mai asteptam”, a declarat Ascierto pentru Tgcom24.

„Este un tratament de urgenta, insa trebuie sa vedem cati dintre pacienti raspund la tratament, in ce fel, cum verificam daca un pacient raspunde, cand este cel mai bun moment sa ii administram medicamentul”, a adaugat medicul.

El a adaugat ca a fost deja contactat de companii medicale din SUA si ca este in in legatura permanenta cu China pentru a grabi verificarea efectelor medicamentului asupra celor infectati cu coronavirus.

Citeste interviul integral cu doctorul Paolo Ascierto, in limba italiana, pe site-ul TGcom24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentInca 5 cazuri de coronavirus confirmate in Romania!
Articolul următorSpre deosebire de toata planeta, planul Marii Britanii este ca toata populatia sa ia coronavirus