Acasă Videoclipul zilei Un milionar din Capitala s-a oprit cu Ferrari-ul de un sfert de...

Un milionar din Capitala s-a oprit cu Ferrari-ul de un sfert de milion de euro intr-un stalp!

18

Un Ferrari de un sfert de milion de euro are acum nevoie de reparaţii serioase şi costisitoare. A intrat în urmă cu câteva ore într-un stâlp de pe un bulevard din centrul Bucureştiului, scrie site-ul Bucurestiul.ro.

Maşina de lux aparţine milionarului Radu Frîncu, cel care a condus o vreme o companie de stat. Poliţiştii spun că el a pierdut controlul bolidului, a intrat pe contrasens unde a lovit un automobil după care a ricoşat în stâlp.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, în afară de mândria proprietarului.

În vara anului trecut, Radu Frîncu a fost trimis în judecată de DNA, pentru abuz în serviciu și uz de fals, ambele în formă continuată..

„În perioada exercitării mandatului de preşedinte al Directoratului CARE — EXIM România, respectiv 19 mai 2010 — 8 iulie 2013, Radu Frîncu a abuzat de prerogativele funcţiei sale şi a folosit ilegal fondurile Companiei CARE — EXIM România (cu capital majoritar de stat), bani în valoare totală de aproximativ 770.000 lei (respectiv peste 47.000 euro). Suma respectivă reprezintă totalul cheltuielilor făcute de inculpat în interes personal, beneficiare fiind şi alte persoane care nu aveau raporturi de muncă cu CARE — EXIM România. Similar, Marius Banu, membru al Directoratului aceleiaşi companii, a folosit în mod ilegal aproximativ 166.000 lei provenind din fondurile companiei”, se arăta într-un comunicat al DNA.

Sursa video: Digi24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos