9.5 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăACTUALITATEUn nou RAZBOI mocneste langa Romania, in Balcani! Serbia acuza Europa ca...

Un nou RAZBOI mocneste langa Romania, in Balcani! Serbia acuza Europa ca sustine Albania Mare!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Victorie simbolica a rusilor la Avdiivka

Victorie simbolică a rusilor la Avdiivka după ce armata...

Zelenski vrea o ”resetare” în conducerea ţării

Volodimir Zelenski a declarat ca vrea o  ”resetare” de...

Vladimir Putin ar putea ataca Europa in 2024 sau 2025

O sursa de incredere de la una dintre agentiile...

Occidentul face totul în mod deliberat pentru a realiza legitimizarea unei „Albanii Mare“, a spus președintele ales al Serbiei, Aleksandar Vucic, actualmente premier, vineri seară într-un interviu acordat televiziunii de stat sârbe RTS, conform Flux24.ro.

Termenul de Albania Mare pretinde includerea provinciei Kosovo, precum și unele teritorii din țările vecine, Muntenegru, Grecia, și Republica Macedonia.

Vucic a făcut aceste declarații după o reuniunea a Consiliului sârb de Securitate legată de situația din Macedonia și declarațiile privind Albania Mare.

Suntem gata să răspundem la orice provocare, a precizat Vucic care a susținut că armatele sârbe sunt pregătite.

INTEGRAL INTERVIUL CU ALEKSANDR VUCIC DE LA TELEVIZIUNEA SÂRBĂ:

El a spus că în sedința Consiliului de Securitate au fost luate decizii, dar că nu vrea să le facă publice deoarece ar fi secrete militare.

Vucic a criticat declarațiile fostului șef al armatei kosovare și fost premier Ramush Haradinaj la întoarcerea acestuia la Pristina joi seară după ce Franța a refuzat expulzarea sa în Serbia în care acesta a vorbit de război cu Serbia.

Vucic a făcut referire și la declarațiile liderilor albanezi privind realizarea Albaniei Mari prin unirea cu Kosovo și a spus că acestea sunt dictate de comunitatea internațională, mai precis de Occident.

Vucic a susținut că Serbia nu va accepta acest tip de ordine politică din partea nici unei țări din lume  și nici că infractorii sunt oameni buni dacă au comis crime împotriva sârbilor.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version