Acasă ACTUALITATE Un prieten al lui Dan Diaconescu, membru PPDD, a fost ales NOUL...

Un prieten al lui Dan Diaconescu, membru PPDD, a fost ales NOUL PRIMAR al Bucurestiului!

45

Stefanel Dan Marin, consilier general ales pe listele PPDD, partid care a fost absorbit de UNPR, a fost ales in functia de viceprimar al capitalei dupa ce Cornel Pieptea (PNL) si-a dat demisia din aceasta functie. Stefanel Marin urmeaza sa asigure interimatul pe perioada in care primarul Sorin Oprescu va fi in arest.

Dupa ce a fost ales primar interimar, in functia de viceprimar ramasa astfel libera a fost reales Cornel Pieptea.

Marin a fost ales in functie cu 39 de voturi pentru, fara a avea vreun contracandidat.

„Va multumesc pentru votul de incredere. Apreciez ca am reusit sa adun atat voturile PNL cat si cele ale PSD. Nu a fost o decizie usoara sa accept candidatura. Principala mea gandire a fost ca, daca accept, va trebui sa fiu linatul intre partidele din CGMB. Voi ramane acelasi om. Aceasta functie imi da doar o responsabilitate mai mare. Mi-am propus doua mari directii: regula transparentei si disciplina”, a declarat acesta, conform Hotnews.ro.


Citeste si:

Cum a explicat Sorin Oprescu MITA in sala de judecata: A avut nevoie de niste bani, i-a cerut si i-a primit!

VIDEO – AU LUAT-O RAZNA in direct la Antena 3! Cum explica o consiliera din Primaria Capitalei ARSTAREA lui Sorin Oprescu!


PNL si PSD, care aveau cei doi viceprimari in functie, nu au dorit sa-si asume responsabilitatea interimatului. Vicepreimarul Cornel Pieptea a invocat probleme personale pentru a nu asigura interimatul iar viceprimarul din partea PSD, Dan Darabont, spune ca a fost o decizie la nivelul partidului si ca el nu a fugit de responsabilitate.

„Ii respect decizia dl Pieptea. Consider ca orice om are dreptul sa ia o asemenea decizie. Am vazut ca in presa s-a spus ca nu vreau sa asigur interimatul, este inexacta afirmatia. Este o decizie politica pe baza a ceea ce s-a discutat in partid. PSD are 13 functii in consiliul general, deci nu avem majoritate. Nu am fugit niciodata de responsabilitate”, a declarat Darabont.

La randul lor, reprezentantii PNL au declarat ca nici eu nu au majoritate, avand doar 21 de locuri.

Marin Ştefănel – Dan face parte din Partidul Poporului – Dan Diaconescu, partid absorbit de UNPR in iunie 2015, si este presedinte al PPDD sector 5. Din 2012 acesta ocupa functia de consilier general.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos