Acasă Romani in strainatate Un roman A MURIT in SUA dupa ce a sarit sa-si salveze...

Un roman A MURIT in SUA dupa ce a sarit sa-si salveze vecinul! Lasa in urma doua fetite…

10

Un roman de 33 de ani, stabilit in America, a murit incercat sa-si salveze un vecin, medic veterinar, care nu mai iesea dintr-un siloz subteran de grau.

Cristian Silaghi era sofer pe TIR si tocmai ajunsese acasa dupa o cursa de New York, cand a auzit ca vecinul sau dr. William Tryon, medic veterinar, a coborat in silozul sau de grau si nu raspunde la telefon. Si asistentul sau Juan Pablo Garcia coborase in siloz sa vada ce se intampla, dar n-a mai iesit, scrie stirileprotv.ro

Potrivit presei americane, Cristian Silaghi, originar din Satu Mare, n-a ezitat sa coboare pentru a-i ajuta pe cei doi. Nivelul de oxigen din siloz era insa extrem de scazut, iar Cristian si vecinul sau au murit. Celalalt barbat se afla in stare critica.

Cristian era casatorit cu Alina, in varsta de 30 de ani, din Oradea, iar impreuna au doua fetite, Christine Briana si Natalie Anemarie.

Un prieten de fmailie a creat un cont pe GoFundMe pentru a strange bani pentru inmormantare si pentru a ajuta familia. Inmormantarea romanului va avea loc pe 26 august.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos