Acasă Romani in strainatate Un roman a ramas fara masina, in vacanta, in Grecia. In loc...

Un roman a ramas fara masina, in vacanta, in Grecia. In loc sa-l ajute, ceilalti romani rad de el ca avea Logan!

A fost un concediu nereușit pentru un român care a plecat în Grecia pentru câteva zile. Bărbatul a ales să meargă pe litoralul elen cu propriul autoturism, dar decizia o va ține minte întreaga viață. Mai ales că, după câteva clipe de uluială, omul a înțeles că a rămas fără mașină.

Concret, când s-a întors la locul unde a parcat automobilul, bărbatul nu a mai găsit nimic. Inițial a crezut că este vorba despre autoritățile elene și citirea greșită a vreunui indicator rutier.

Cum a rămas un român fără Logan în concediul din Grecia!

Când s-a dezmeticit, românul a înțeles ce s-a întâmplat și n-a mai avut ce face decât să se adreseze poliției. Oamenii legii i-au spus că este posibil ca mașina să fie scoasă de ceva vreme din Atena, locul faptei. Românul a decis să-și povestească pățania și pe un forum dedicat concediilor în Grecia.

Mai mult decât atât, acesta nu a ezitat o clipă și le-a solicitat ajutorul conaționalilor. Astfel, cine vedea mașina cu pricina, mai exact un Logan alb, era rugat să anunțe la un număr de telefon.

Doar că, nu mică i-a fost mirarea când în loc de compasiune, bărbatul s-a ales mai degrabă cu aroganțe. Astfel, românii au început să râdă pe seama furtului și i-au transmis acestuia că șansele ca grecii să fie tentați de un asemenea tip de mașină sunt aproape nule.

Culmea, nu ar fi fingurul care a rămas fără autoturism în Grecia în ultima perioadă. „Off, ce se mai fură mașini în Atena!!!Și nouă ne-a fost furată ,dar pentru că nu a mai avut benzină în rezervor a gasit-o poliția abandonată în Zefiri”, a transmis chiar o femeie din Grecia, Eusefina Syrrakou.

„Atena e periculoasă! Am un coleg care după ce a dus bagajele la masină și a făcut checkout la cameră, a vrut să viziteze Atena la pas. Când s-a întors mașina era goală”, a zis și Costel Florea.

„Mașina ar trebui să o găsească curând poliția, abandonată pe undeva … probabil ceva imigranți să fure ceva cu ea. Nu este o mașină pe lista hoților de mașini”, a zis Alex Ovidiu Alexandru.

„Am trăit să o văd și pe asta, în Atena, ditamai capitala, să fure ăștia un cazan de Logan. Cred că au luat-o șă-și facă poze cu ea doar pentru că a ajuns până acolo. Mai avea toată tabla? Toate roțile? Sigur n-ai uitat pe unde ai pus-o? Ce naiba să facă cu ea?”, a zis și Stan Dumitru.

Unde a fost văzută mașina

Bărbatul spune că a primit și primele semne pozitive – între timp mașina ar fi fost observată în Lefkada. De asemenea, acesta s-a adresat și autorităților din România.

„Cum se poate să râdeți de mașina omului?! Ce contează ce marcă este? Este o mașină pe care proprietarul a dat bani, mașină cu care a plecat în concediu și a rămas fără ea!!!”, a sărit în apărarea proprietarului Ioana Bianca Diaconu.

Nu a fost singura. „Sunt curios câți din românașii care râd de mașină au un bmw “de pe” Bulgaria care a costat mai puțin”, a notat și Durant Marian.

„Cum să faceți caterincă si pentru faptul că a fost furat un Logan? Contează ce marcă este? Daca era mașina voastră si rămâneați fără ea într-o țară straină? Doamne, ce oamenii…rușine să vă fie!!!”, a transmis și Nicoleta Prodan.

Sursa: fanatik.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPremierul Cîțu, în mijlocul românilor afectați de inundații: ”Am vorbit cu primarii, toate zonele vor primi ce trebuie”
Articolul următorFlorin Calinescu si-a dat demisia de la PRO TV: „Cu oarecare parere de rau, vă anunț ca renunț”