29.6 C
București
marți, iunie 18, 2024
AcasăACTUALITATEUn senator PSD il ameninta pe seful de la Protectia Consumatorului ca...

Un senator PSD il ameninta pe seful de la Protectia Consumatorului ca va sfarsi impuscat in stil mafiot!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Șeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, a provocat mai multe scandaluri, în urma controalelor efectuate de inspectori pe litoral. Iritat de toate aceste scandaluri, senatorul PSD Nicolae Moga îi transmite lui Constantinescu să nu aibă cumva soarta comisarului Cattani, cel care în film a murit fiind ciuruit de gloanțele mafioților pe care îi ancheta.

“Am apreciat munca desfăşurată de această instituţie. Dar de acolo şi până la faptul că faceţi mai mult caz decât ar trebui, este un lucru cert. V-am spus, nu îmi doresc să fiţi un Cattani al judeţului Constanţa, al litoralului românesc pentru că nu vreau să sfârşiţi cum a sfârşit el. Vă rog faceţi-vă datoria. Eu vreau să vă atrag atenţia că dumneavoastră nu aveţi dreptul să ne atrageţi atenţia pentru că dacă procedaţi cu noi aşa mă gândesc cum procedaţi cu un agent economic. Acel agent economic trebuie respectat, pentru că munceşte să câştige un ban, instituţiile statului trebuie să respecte agentul economic şi apoi acolo unde greşeşte să-l îndrume”, a declarat parlamentarul social-democrat.

El i-a mai spus lui Horia Constantinescu să iasă mai puţin în presă cu nenorociri, iar dacă se face mai mult PR decât treabă se creează un deserviciu turismului.

“Toate lucrurile astea să le discutaţi în bucătăria Guvernului al cărui subordonat sunteţi, acolo la Prefectură, şi ieşiţi mai puţin în presă cu nenorociri. Sigur că trebuie să protejăm consumatorul, sigur că sunt multe lucruri nefăcute, dar trebuie să ajutăm, nu să mergem să amendăm, să-i desfiinţăm, să-i închidem, să-i înnebunim. În acelaşi timp trebuie să protejăm populaţia, că dacă facem mai mult PR decât treabă, nu facem decât un deserviciu turismului românesc”, a precizat Nicolae Moga, citat de stiripesurse.ro.

Ultimele stiri