Acasă Tutorialul Zilei Un simplu carlig de rufe TE SCAPA de mirosul din masina!

Un simplu carlig de rufe TE SCAPA de mirosul din masina!

39

Dacă eşti şofer, ştii bine cât de neplăcut este izul de aer statut şi îmbâcsit din maşină. Uneori nu este suficient să aeriseşti şi să dai drumul la instalaţia de aer condiţionat. Iar spaţiul strâmt al maşinii face ca mirosurile de transpiraţie sau de umiditate din podea, să se impregneze foarte uşor în tapiţeria banchetelor.

Primul impuls este să te înarmezi cu deodorante de maşină, dar nici acestea nu sunt prea eficiente uneori, plus că sunt ticsite cu chimicale periculoase. Dar există alternative mult mai eficiente. În continuare îţi prezentăm un truc simplu de a scapă definitiv de mirosurile neplăcute din maşină.

Secretul constă în folosirea unui simplu cârlig de rufe din lemn. Pur şi simplu toarnă câteva picături de ulei esenţial preferat pe el, iar lemnul va absorbi cu uşurinţă parfumul plăcut. Pasul următor este să aşezi cârligul de rufe în dreptul gurii de aerisire a maşinii (fanta de acces a aerului condiţionat) pentru ca parfumul să se răspândească uşor pretutindeni în interior.

Sursa: secretele.com

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos